Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

16 Yaşındaki Bir Gence Neler Önerirsiniz?

Türkçe dışında farklı bir dil bilmek çok şey katacaktır, kendine her yeni bir konfor alanı oluşturduğunda dışına çık çünkü rahatlık insanı tembelleştirir, dünyadaki haberleri mümkün olduğunca takip et bu hem bakış açına katkı sağlar hem de birçok konu hakkında fikir sahibi olmanı sağlar, kendini geliştirdikçe çevreni değiştir. Hepsinden de önemlisi sağlığına iyi bak.

Finansal açıdan da tavsiye vermek isterdim fakat o konuda benim daha çok tavsiyeye ihtiyacım var gibi duruyor 😅
Sağolun hocam konfor alanı insanı tembellestiriyor gerçekten. Ben bir süredir tembel oldum sanırım 🙁

Geleceğini iyi düşün ve sıkılmadan yapabileceğin bir iş bul. Kripto olsun, borsa olsun önce öğrenmeye ve erken zamanda pes etmeden yatırıma başla. Okuyabildiğin kadar kitap oku ve biraz klasik olabilir ama İngilizceni iyi bir seviyede tutmaya çalış. Farkındalık ve geleceğini şekillendirmeye başlamak için harika zamanlar.

Forum istatistikleri

Konular
13.875
Kullanıcılar
6.959
Son üye
mikefuga75
Geri