Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

1INCH teknik analizi

Tamam başlıyorum hocam. Seni mi kıracağım ya. Ayıp ettin.
hocam yorma kendini ben sadece emin olmak için sizden destek bekledim
tahmin ettim sadece. bende yakında rakip olacağım ona göre.

Ben sorduktan sonra olanlar 🙂
Ekran Alıntısı.webp

Tamam hocam. Bunun için yazayım bir tane. Belki fikir olur.

Ben sorduktan sonra olanlar 🙂
Ekli dosyayı görüntüle 2279
Devamı var hocam. Bekle geliyorum. 🙂

Ekli dosyayı görüntüle 2270
Merhabalar
Bugün 1INCH grafiği gözüme takıldı
Binance de listelendikten sonra hızla yükselen koin , daha sonrasında bir düzeltme yaparak 4.54 e gerilemiştir, daha önce defalarca retest yaptığı destek noktasından güç alarak, tekrar yükseliş trendine gireceğini yada girdiğini düşünüyorum, trend çizgisini takip ettiği takdirde kendisini tekrar 6 usdt nin üzerine atacaktır. YTD
#1INCH belirttiğimiz gibi hedefi bulmuştur, saatlik grafiğe bakıldığında yükselen üçgen formasyonunun oluştuğunu ve yükselmeye devam edeceği görülmekte , 6.600 leri görecek rahat
(bu bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi analizlerim ve görüşlerimdir sadece, tarafımca al sat tavsiyesi verilmemektedir)

Ekli dosyalar

• 1ınch.webp
    1ınch.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 70

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri