Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

2 milyar dolarlık tasfiye

boğa oldu bittiye gelecek, x4 x5 beklerken x2 ye razı olacağız, gerçi bazılarında fazlasını yakalayanlar oldu ama boğası böyle olan sezonun ayı sı nasıl olur, tahmin etmek zor ama sanki stabil coinlerde kalacağım bir süreç başlamış gibi hissediyorum

Beklediğimiz bir hareketti açıkçası. Canı yanan varsa çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Ama Satoshi Türk forum üyeleri için iki farklı sayfada Bitcoin ve altcoinler için konumuz mevcut.

Yatırım tavsiyesi içermeksizin, olası en güçlü ve mantıklı senaryoları açık açık yazıp çiziyoruz.

En başta @Teknik Analiz hocam olmak üzere, katkı sağlayan herkese çok teşekkürler.

Bu konuyu açtığımdan bu yana çekilme 10 milyar doları geçti bu paralar nereye gidiyor çok merak ediyorum meme furyasindan genel olarak kârdayım ama son 1 haftadır rug yemekten en basit tabirle kurudum kimse pump a katilmiyor solananın durumu zaten vahim yerlere doğru gidiyor sağlam projelere yönelmelisiniz diyenler var ama ortada sağlam proje var mı o da muamma ben piyasadan uzun bir süre çekilmeye karar verdim en azından bir 6 ay uzaktan takip edeceğim çünkü tarihte böyle bir geri çekilme görmedim analizci arkadaşların da gördüğünü düşünmüyorum kendinize iyi bakın arkadaşlar sizlere tavsiyem Cash de kalmanız

Bu konuyu açtığımdan bu yana çekilme 10 milyar doları geçti bu paralar nereye gidiyor çok merak ediyorum meme furyasindan genel olarak kârdayım ama son 1 haftadır rug yemekten en basit tabirle kurudum kimse pump a katilmiyor solananın durumu zaten vahim yerlere doğru gidiyor sağlam projelere yönelmelisiniz diyenler var ama ortada sağlam proje var mı o da muamma ben piyasadan uzun bir süre çekilmeye karar verdim en azından bir 6 ay uzaktan takip edeceğim çünkü tarihte böyle bir geri çekilme görmedim analizci arkadaşların da gördüğünü düşünmüyorum kendinize iyi bakın arkadaşlar sizlere tavsiyem Cash de kalmanız
geldiğimiz yere geri dönüyoruz öyle görünüyor gibi 🙂
@Teknik Analiz hocamdan durum değerlendirmesi lütfen 🙂

Merhaba arkadaşlar. Ben de sadece izliyorum şu sıralar. En mantıklısı bu, düşüş trendinde. Geçen haftalarda belirttiğim son durum güncellemelerinde düşüşün devam edeceğinden bahsetmiştim. Önceki bazı yerlerde 80 ve 73 civarından bahsederken 80 seviyesinin sezonu bitirme potansiyeline sahip olduğunu da vurgulamıştım. Sezon başlarında ve birkaç başka zaman diliminde Bitcoin için 110 bin, maksimum 117 120 civarlarının yeterli olduğundan da sık sık bahsettim. Millet 250 300 bin derken ben, Daha ne istiyoruz diye defalarca sordum, kimse cevap vermedi. 😂

Bunları "ben demiştim" demek için değil; hazır olmamız gerektiğini bildiğimizi belirtmek için söylüyorum.

Her neyse. Şu an 87.500$ civarında seyrediyor; fakat henüz bitmedi. Bu hareketler normal. Bitocin önü açık bir yatırım aracı. Daha çok çok yükselecek. Ama şartlar sağlanmadıkça olmaz. Sırası var her şeyin. Yatırımcı psikolojisi, arz ettikleri ve talepleri de değişti. Hiçbir şey eskisi gibi değil. Ama tarihi sıralama değişmeyecek. Eskiden Bitcoin'i 'ehlileştirmek'ten bahsederlerdi. Değişmeyecek en önemli şey Bitcoin'in her dönemde vahşi olacağıdır. Hatta belki de her yeni sezonda daha bi manyak olacak ve ben bunu çok seviyorum.

Sadece tarihin birebir tekkerrür etmesi beklentisinden kaynaklanan yanlışı doğrultamadığımız için bugün hayal kırıklığına uğruyoruz.

Önümüzdeki birkaç hafta sonra eğer Bitcoin halen 91 bin üzerinde haftayı kapatmıyorsa o zaman panik yapabiliriz.

Son 1 saatte 250 milyon, bugün ise 620 milyon dolar daha tasfiye oldu.

Forum istatistikleri

Konular
14.126
Kullanıcılar
7.105
Son üye
rentsolana
Geri