Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

2024 - 2025 Altcoin Rallisi

Ralli diyoruz ama piyasa Bitcoin'den ayrışmakta zorluk çekiyor. Bitcoin ise zayıflıyor. Ana yön yukarı tabi ki; fakat dikkat etmek lazım.

dün akşam film açmadan önce binance trade botu spot hem ltc hem ada için çalıştırdım,

film bittiğinde her ikisinde de zarar 3 dolardı arada bir kaç cent fark var, grid sayısı ve eklenen usdt aynı sayılır,

3-4 yl önce kucoin botunu baya deniyordum, iyide sonuçlar alınıyordu ama yatay pozisyonda ilerleyen kriptolarda,

ada ve ltc fiyatı düşse bile geri geleceği rahatlığıyla yaptım bunu ama bugünlerdeki piyasada kullanmak mantıklı gelmedi

dikkatimi çekense her iki kriptonunda ortalama 120 dakika boyunca neredeyse aynı hareket etmiş olması

Ralli diyoruz ama piyasa Bitcoin'den ayrışmakta zorluk çekiyor. Bitcoin ise zayıflıyor. Ana yön yukarı tabi ki; fakat dikkat etmek lazım.
Elf gözlerin neler görüyor hocam? #XRP

0.webp

Harekete hazır. Ama BTC faktörü var hocam. 4 saatlik grafik yukarı bakmadan girmezdim ben... Sadece günlük grafiğe odaklanırsak grafik hazır görünüyor. Risk seversen sen bilirsin. Sen ne görüyorsun?
Giriş çok çok aşağılardan hocam. O açıdan sorun yok ama Bitcoin faktörü ister/istemez bizi düşündürüyor.

Bitcoin'in olası bir 73'e doğru düzeltme yapması hâlinde altların hâli nice ola? Ki beklentim şu an o yönde.

YTD.

Giriş çok çok aşağılardan hocam. O açıdan sorun yok ama Bitcoin faktörü ister/istemez bizi düşündürüyor.

Bitcoin'in olası bir 73'e doğru düzeltme yapması hâlinde altların hâli nice ola? Ki beklentim şu an o yönde.

YTD.
Biraz daha ilerlemeden öyle sağlam bir düzeltmeye girmeyecek gibi. Bence BCH daha güvenilir bir grafik sergiliyor.

Piyasa çıldırdı. Hacim artıyor. Düşüş ve yükselişler arası farklar büyüyor. Kâr etme zamanı geldi. Panikle zarar etme de aynı şekilde. Dikkat edin. Artık Altcoinlerde sıfırlar silinmeye yeni ATH'ler gelmeye başlayacak.

Forum istatistikleri

Konular
13.788
Kullanıcılar
6.929
Son üye
Zaferr
Geri