Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

2024 - 2025 Altcoin Rallisi

Altlar Bitcoin'e zıt davranmaya başladı yine. Rol değişimi yapıyorlar sürekli. Kripto piyasasının doğası bu. Bu durum korunmalı ki altcoin sezonu muradına ersin. Önümüzdeki ay ortası ve sonlarında artık altlarda daha ciddi yükselişler görmeye başlayacağız.

Altlar harekete geçmeye başladı yine. Özellikle XRP çok farklı davranıyor. Değerlendirebilene helal olsun.

Bu arada arkdaşlar, hakkında bilgi almak istediğiniz altcoinleri yazabilirsiniz. Kısa da olsa genel yönelim hakkında bilgi verebilirim. Dilediğiniz coin olabilir. Hadi bakalım.

Ne yapmaya çalıştıklarını ben biliyorum ama bu aralar uyuz gibi davranan (Tellor Tributes) TRB'ye bakabilir misiniz hocam?

Teknik ne diyor?
Hocam bu ne böyle. 😂 Adamlar 50 civarında sürekli alım yapıyor, 90 100 civarında satıyor. Geçmişte birkaç saat içinde zıplatıp satmışlar hep.

TradingView_Screenshot_1736806375388.webp

Şimdilik 50'yi sabitleme derdindeler sanırım. Daha fazla düşürüp yatırımcı kaçırmak istemezler. Danışıklı yatırım aracı yapmışlar bunu sanki. Son zamanlarda en tepe olarak 110$ çalışıyor. Sonrasında 97 ve 65 ile 62 arası.

Bu coin için bir şey söylemek falcılık olur. Kulis bilgileri ile hareket eden bir grup istediği gibi hareket ettiriyor. Bu günkü 52 seviyesi iyi alım yeriymiş. Bitcoin etkisi ile az daha ilerleyebilirse bile bir iki gün sonra yeşile dönmeye başlar. Keşke daha doğal hareket eden bir coin söyleseydin. 😂

Aynen John Waynen.

Tam olarak balina oyuncağı. Short girilmediği sürece, sürpriz yapıp kazandırabilir. Bir kenarda hep tututorum bunu.

50-100 aralığı tam isabet hocam. 12'den vurdunuz. Ben daha yukarıya zıplama ihtimaline karşı, elimdeki coinlerin hepsini değil, en fazla 2/3'ünü satıyorum.

Kalan 1/3 ise hep 500 dolar ve üzerisi için bekliyor.

*Kesinlikle YTD. Çok riskli coindir.

Aynen John Waynen.

Tam olarak balina oyuncağı. Short girilmediği sürece, sürpriz yapıp kazandırabilir. Bir kenarda hep tututorum bunu.

50-100 aralığı tam isabet hocam. 12'den vurdunuz. Ben daha yukarıya zıplama ihtimaline karşı, elimdeki coinlerin hepsini değil, en fazla 2/3'ünü satıyorum.

Kalan 1/3 ise hep 500 dolar ve üzerisi için bekliyor.

*Kesinlikle YTD. Çok riskli coindir.
Genelde böyle coinlerden sağlam kâr aldıktan sonra kaçıyorlar. Şu an öyle görünüyor. Büyük balinalar kaçmış, küçükler işliyor şu anda. Bu da yaramaz. Şimdilik görünüm böyle. Biraz daha detaylı bakayım akşama. Şu anki haliyle ayı sezonunda olsaydık asla alınmazdı. Boğada olması sebebiyle imkan verilebilir. Dev hareketler yapacak gibi durmuyor da.

Forum istatistikleri

Konular
14.098
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri