Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

777 Token Nedir ve Ön Satışı

Boğa sezonu bunun için en iyi zamandır. Daha önce OKX ve Probit borsaları sponsorumuzdu. Metatime projesiyle de sponsorluğumuz oldu. Büyük bütçeli projeler site geliştikçe kendileri gelecektir zaten. Daha önce öyle oldu yine öyle olacağı kanaatindeyim
o konuda aslında borsa yada proje sahipleri ile görüşme yapmak ve projelerini burada yada youtube-satoshiturk kanalında anlatmalarına imkan vermek oldukça önemli olabilir

o konuda aslında borsa yada proje sahipleri ile görüşme yapmak ve projelerini burada yada youtube-satoshiturk kanalında anlatmalarına imkan vermek oldukça önemli olabilir
YouTube kanalı gelişecektir. Özellikle @SatoshiTURK hocam çoğu yerde ücretli olarak sunulan pek çok bilgiyi paylaşmaya başladığında ki kripto alanında insanlar genelde bilgilerini kendilerine saklar, gelişim de beraber gelecektir.

Sorunumuz yok hocam. Sitenin gideceği yerlere eminiz. Elbette kazanç sistemi sitenin gelir kaynakları arttıkça güncellenebilir. Üyeler kazansın. Kazansinlar ve katkılarına devam etsinler. Hep beraber daha iyi yerlere taşıyalım siteyi. Mantigimiz hep böyle işledi.

yazıyı yazarken satılmaz bu dedik dinlemediler, google arama sonuçlarında ilk sırada çıkıyoruz burayı okuyan neden alınmayacağını anlamıştır sonuç o kadar gazlamaya rağmen %0,49 (ben borsa yöneticisi olsam sırf bu konuyu sildirmek için siteyi çökertirdim 😀

o konuda biraz araştırma yaptım hocam siz daha iyi bilirsiniz omchain alt yapısında çıktığı için ve omchain henüz çok aktif bir ağ olmadığı için listelemede sorun olmuş olabilir diye düşünüyorum ceo kuzucu ya yüklenmek işleri hızlandırabilir

o konuda biraz araştırma yaptım hocam siz daha iyi bilirsiniz omchain alt yapısında çıktığı için ve omchain henüz çok aktif bir ağ olmadığı için listelemede sorun olmuş olabilir diye düşünüyorum ceo kuzucu ya yüklenmek işleri hızlandırabilir
Bahanesi yok hocam. Standart bitci. Hesap kitap yapmadan iş yapıyorlar. Bitci token ilk çıktığında da o ulaştığı fiyata göre ilk 50 de olması lazımdı. Bunu algilayamayacak ve yatırımcıya ciddi zarar verdiğini göremeyen ya da görmek istemeyen bir ekip...

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri