Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

9 Nisan Alt Coin Rallisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yatırım Tavsiyesi Olmadığını Vurgulamayı Unutmayalım...
Nereden alım nereden satım yapacağımı bilemediğim için bu sabah 20 Alt coinin 15'ini kırmızı görerek uyandım. BTT 2x gelir elde etmeme rağmen satım yerini kestiremediğim için verdiği gelirin %70'ini iade ettim 🙂

Şuan 3 Alt coin için atılım bekliyorum. ADA, IOTA ve ICX Bunlardan birisi %50 oranında artış sağlarsa bu sefer trenden atlayacağım.
Screenshot_1.png

Dün Sabah 10'da yazdığım mesajdan sonra durum bu, 2 Binlik bir yatırımım var. Dün %10 kaybım olmuştu bugün ise bu kaybımı telafi ettim.

Alım konusunda tercihlerimin 10'da 7'si doğru fakat satış konusunda ise 10'da 7'si yanlış oluyor 😀 Analiz konusunda araştırma yaparak bazı coinlerden çıkmak istiyorum. DOGE RVN, CVC ve SC gibi coinlere niye girdiğimi bilmiyorum. Bu coinlerin geleceği hakkında yeterli bilgim olmadığı için de bunlardan gelecek tutarı diğer projesi iyi olan coinlere yatırmak istiyorum.

Bunlar tabiki benim görüşüm yatırım tavsiyesi değildir.

Son düzenleme:
UTC saati ile takip edeceğim 😀 bu şehir efsanesini kim çıkarttı lütfen kaynak paylaşalım.
üşenmeden google üzerinde arama gerçekleştirdim tek şu eleman çıktı

17 dakika boyunca tamamen dayanaksız bir şey açıklanmış, çok enteresan. Neyse olsun da biz de kazanalım çok önemli değil.

Ekli dosyayı görüntüle 3484

Dün Sabah 10'da yazdığım mesajdan sonra durum bu, 2 Binlik bir yatırımım var. Dün %10 kaybım olmuştu bugün ise bu kaybımı telafi ettim.

Alım konusunda tercihlerimin 10'da 7'si doğru fakat satış konusunda ise 10'da 7'si yanlış oluyor 😀 Analiz konusunda araştırma yaparak bazı coinlerden çıkmak istiyorum. DOGE RVN, CVC ve SC gibi coinlere niye girdiğimi bilmiyorum. Bu coinlerin geleceği hakkında yeterli bilgim olmadığı için de bunlardan gelecek tutarı diğer projesi iyi olan coinlere yatırmak istiyorum.
hocam projesini merak ettiğiniz coinleri wiki kategorimizde inceleyebilirsiniz eğer orada yoksa konu açarak isteyebilirsiniz.
ayrıca paylaşımlarınızda lütfen yatırım tavsiyesinde bulunmadığınızı belirtin.

1617919831622.png

Son 2 saat

Scared Still Waiting GIF by Looney Tunes

Beklentilerim...

1. ADA
  2. CHZ
  3. RVN
  4. ETH
  5. XRP
  6. YTD

1617921025036.webp

bu arada ytd coin değildir... 🙂

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.646
Kullanıcılar
6.889
Son üye
SatoshiTURK_AI
Geri