Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Adı Çok Duyulmamış Potansiyeli Yüksek Kripto Paralar

Adı duyulmuş olmasına rağmen NEO kazandırabilir hocam.

Ben 7 dolarda iken alacağım dedim. Emir girdim ama alamadım, kaçırdım. Sonra 9 dolara kadar inat ettim almadım. Geri döner dedim. Bekledim, dönmedi.

Piyasayla inatlaşmamak lâzım dedim ve 9,5 gibi giriş yaptım. Şimdilerde 15 civarında. Hedefim 100 civarı.

YTD.

Adı duyulmuş olmasına rağmen NEO kazandırabilir hocam.

Ben 7 dolarda iken alacağım dedim. Emir girdim ama alamadım, kaçırdım. Sonra 9 dolara kadar inat ettim almadım. Geri döner dedim. Bekledim, dönmedi.

Piyasayla inatlaşmamak lâzım dedim ve 9,5 gibi giriş yaptım. Şimdilerde 15 civarında. Hedefim 100 civarı.

YTD.
Neo yanlış hatırlamıyorsam çin kokenliydi. Bu piyasada çok büyümesine izin vermezler gibi.

Benim takip ettiğim ALOT coin var. Avalanche ağında DEX coini, sürekli hacim konusunda ATH'da oluyor. Hem ekibi sağlam hemde sürekli kendilerini geliştiriyorlar. Birçok kişiyle konuştum 30$ hedef var ve mümkün gibi.

YTD.

NİLLİON 1 haftada 45 milyon dolar bağış topladılar sağlam bir projeye benziyor daha önce forumda bir yere yazmıştım daha piyasaya çıkmadılar
(Nillion, blok zincirlerinin merkeziyetsiz işlemleri gibi yüksek değerli veriler için güveni merkeziyetsiz hale getiren güvenli bir hesaplama ağıdır)

Forum istatistikleri

Konular
14.135
Kullanıcılar
7.110
Son üye
benguuu
Geri