Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

akıllı yatırım desteklememesi fon hesaba yansımadı

öncelikle selamlar ben mexc borsasından bybit borsasına bnb (bep20) transferi gerçekleştirdim fakat sonradan öğrendimki bybit borsası akıllı transferi desteklemiyor bnb coin adresimi bscsanda kontrol ettiğim zaman transferim mevcut gözüküyor fakat bybit hesabıma yansımıyor 13 blok ağında kalmış ne yapmam gerekiyor ?

Çözüm
Milyonlarca dolar kara paraya sahip olup, o parayı bir kripto borsasında aklamak isteyenler, elbette KYC yapacak bir şahıs bulurlar. O, işin en kolay kısmı.

Burada en büyük sıkıntıyı benim gibi veya bizim gibi "şahsi gizliliğini korumak isteyen" insanlar çekiyor. Aslında olay bizim için bu kadar basit. Ama şartlar malesef..

Ayrıca konumuza dönecek olursak, MEXC ile ilgili şöyle detaylı bir (İngilizce) inceleme videosu mevcut:

bakın borsalarda hatalı işlemleri geri iade edilir, eğer edilmez ise iletişime geçip iadesini talep edin.
pek anladığım şeyler değil. borsa işleri biraz insiyatif oluyor malesef.

Hocam önce Bybit borsasına durumu bildiriniz. Oradan size yapılacak bildirime ya da geri dönüşe göre Mexc borsası ile iletişime geçiniz. Bybit malesef sorunlu gördüğüm ve şahsen hiç önermediğim borsalardan birisidir. Geçmiş olsun.

bakın borsalarda hatalı işlemleri geri iade edilir, eğer edilmez ise iletişime geçip iadesini talep edin.
pek anladığım şeyler değil. borsa işleri biraz insiyatif oluyor malesef.
Sizce MEXC güzel bir borsa mı hocam? KYC/AML yapmadan işlemler yapmak istiyorum, borsaya para alıp başka bir adrese çıkarıcağım sadece. Sizce tekte ne kadarlık bir işlem yapmamı önerirsiniz?

Sizce MEXC güzel bir borsa mı hocam? KYC/AML yapmadan işlemler yapmak istiyorum, borsaya para alıp başka bir adrese çıkarıcağım sadece. Sizce tekte ne kadarlık bir işlem yapmamı önerirsiniz?
Mexc'i yıllardır kullanıyorum Bi sıkıntı yaşamadım. SatoshiTürk hocama ne kadarlık bir işlem yapmalıyım gibi bir soru sormuşsunuz muhtemel bu soruyu es geçer zira kimse size yatırım tavsiyesi ve paranızı yönlendirmeniz için asla fikir vermez lakin bu bir suç 🤣🤣🤣🤣

Mexc'i yıllardır kullanıyorum Bi sıkıntı yaşamadım. SatoshiTürk hocama ne kadarlık bir işlem yapmalıyım gibi bir soru sormuşsunuz muhtemel bu soruyu es geçer zira kimse size yatırım tavsiyesi ve paranızı yönlendirmeniz için asla fikir vermez lakin bu bir suç 🤣🤣🤣🤣
Yatırım için değil, "Borsada KYC/AML yapmadan işlem ne kadar yapabilirim" diye sordum.

Örneğin şöyle TRX adresime; 5000$ alacağım ve tekrar dışarıya 5000$ çıkarmak istiyorum. KYC/AML yapmadım, bu borsaya örneğin 6000$ soksam tekte sıkıntı olur mu? Bunu sormuştum hocam.

İlla ki bir miktar sınırı vardır bunu bahsettim, yaşlı kurtlar bilir.

Yatırım için değil, "Borsada KYC/AML yapmadan işlem ne kadar yapabilirim" diye sordum.

Örneğin şöyle TRX adresime; 5000$ alacağım ve tekrar dışarıya 5000$ çıkarmak istiyorum. KYC/AML yapmadım, bu borsaya örneğin 6000$ soksam tekte sıkıntı olur mu? Bunu sormuştum hocam.

İlla ki bir miktar sınırı vardır bunu bahsettim, yaşlı kurtlar bilir.
Günlük limit kycsiz 10 btc idi galiba tam emin değilim. Zaten bu sorunun cevabı var hocam yazması lazım

Hocam şimdi ben 9.9 BTC atıyorum borsaya ve başka bir hesaba anlık çekicem? Ve borsa bu işlemi onaylıcak 😀?

Hayır bunun başka bir limiti var, sadece yazmıyor illa ki bilen biri vardır.
Kyc neden yapmak istemiyorsun ki onu anlamıyorum. Adam bu gece çıksa kycsiz işlemlere bloke koyduk dese napacaksın 😄 2 yıl önce kyc yaptım sadece Mexc'i değil gate.io kucoin vs bişey olmadı korkma 🤣🤣

Forum istatistikleri

Konular
13.666
Kullanıcılar
6.892
Son üye
Gryffin
Geri