Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

akıllı yatırım desteklememesi fon hesaba yansımadı

öncelikle selamlar ben mexc borsasından bybit borsasına bnb (bep20) transferi gerçekleştirdim fakat sonradan öğrendimki bybit borsası akıllı transferi desteklemiyor bnb coin adresimi bscsanda kontrol ettiğim zaman transferim mevcut gözüküyor fakat bybit hesabıma yansımıyor 13 blok ağında kalmış ne yapmam gerekiyor ?

Çözüm
Milyonlarca dolar kara paraya sahip olup, o parayı bir kripto borsasında aklamak isteyenler, elbette KYC yapacak bir şahıs bulurlar. O, işin en kolay kısmı.

Burada en büyük sıkıntıyı benim gibi veya bizim gibi "şahsi gizliliğini korumak isteyen" insanlar çekiyor. Aslında olay bizim için bu kadar basit. Ama şartlar malesef..

Ayrıca konumuza dönecek olursak, MEXC ile ilgili şöyle detaylı bir (İngilizce) inceleme videosu mevcut:

Yatırım için değil, "Borsada KYC/AML yapmadan işlem ne kadar yapabilirim" diye sordum.

Örneğin şöyle TRX adresime; 5000$ alacağım ve tekrar dışarıya 5000$ çıkarmak istiyorum. KYC/AML yapmadım, bu borsaya örneğin 6000$ soksam tekte sıkıntı olur mu? Bunu sormuştum hocam.

İlla ki bir miktar sınırı vardır bunu bahsettim, yaşlı kurtlar bilir.
baya bi süredir mexc kullanıyorum büyük işlemler yapmadım büyük işlem yapan bazı kişilerin hesabını donduruyorlar çeşitli bahanelerle sende fazla dikkat çekersin diye düşünüyorum kyc siz 5k işlem göze batar bence düşük bakiyeli işlemlerde sorun çıkmaz ama

Milyonlarca dolar kara paraya sahip olup, o parayı bir kripto borsasında aklamak isteyenler, elbette KYC yapacak bir şahıs bulurlar. O, işin en kolay kısmı.

Burada en büyük sıkıntıyı benim gibi veya bizim gibi "şahsi gizliliğini korumak isteyen" insanlar çekiyor. Aslında olay bizim için bu kadar basit. Ama şartlar malesef..

Ayrıca konumuza dönecek olursak, MEXC ile ilgili şöyle detaylı bir (İngilizce) inceleme videosu mevcut:

Çözüm

Forum istatistikleri

Konular
13.993
Kullanıcılar
6.996
Son üye
mascotwar
Geri