Vonzarovich Visionary BNB 0,00173071 22 Ekim 2023 #11 fglc' Alıntı: Hocam Tether gold mu önerirsin Paxg mi? Genişletmek için tıkla ... Ben Paxg kullaniyorum
fglc' Alıntı: Hocam Tether gold mu önerirsin Paxg mi? Genişletmek için tıkla ... Ben Paxg kullaniyorum
fglc Speculator BNB 0,00367510 22 Ekim 2023 #12 Vonzarovich' Alıntı: Ben Paxg kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... Tether biraz yamukluk yapıyormuş diye duydum ondan sormuştum
Vonzarovich' Alıntı: Ben Paxg kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... Tether biraz yamukluk yapıyormuş diye duydum ondan sormuştum
Vonzarovich Visionary BNB 0,00173071 22 Ekim 2023 #13 fglc' Alıntı: Tether biraz yamukluk yapıyormuş diye duydum ondan sormuştum Genişletmek için tıkla ... Valla hocam dolar tether de, ikiside tether de durmasın diye Paxg kullanıyorum altın icin
fglc' Alıntı: Tether biraz yamukluk yapıyormuş diye duydum ondan sormuştum Genişletmek için tıkla ... Valla hocam dolar tether de, ikiside tether de durmasın diye Paxg kullanıyorum altın icin
Schumacher Champion BNB 0,00085426 22 Ekim 2023 #14 Masak oranı en iyi bankalardan birisi KuvetTürk idi. Günceli nedir, bilmiyorum. Uzun yıllar kullanmıştım..
Masak oranı en iyi bankalardan birisi KuvetTürk idi. Günceli nedir, bilmiyorum. Uzun yıllar kullanmıştım..
Vonzarovich Visionary BNB 0,00173071 22 Ekim 2023 #15 Masak deme karışır ortalik hocam 🙂 ŞUMAHER' Alıntı: Masak oranı en iyi bankalardan birisi KuvetTürk idi. Günceli nedir, bilmiyorum. Uzun yıllar kullanmıştım.. Genişletmek için tıkla ...
Masak deme karışır ortalik hocam 🙂 ŞUMAHER' Alıntı: Masak oranı en iyi bankalardan birisi KuvetTürk idi. Günceli nedir, bilmiyorum. Uzun yıllar kullanmıştım.. Genişletmek için tıkla ...