Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Alves Kablo Halka Arzı

Alves kablo hakkında ne düşünüyorsunuz , uzun vade tutmak mantıklı mı sizce?

Şirketin 2014'den bu yana başarılarını izlemiştim kısa bir video da kafama da yattı sanki.

Kripto piyasasi şuan daha canlı. Anlık fırsatlar çok çıkıyor. Bu yüzden daha cazip geliyor. Parayı borsaya bağlamak mantıklı gelmiyor
Canlıydı mı desek acaba , düşüş trendi başladı gibi sanki. Kısa bir düşüş mü olur yoksa uzun mu bilemiyorum. 15X Ada coin açtım iki gündür eksi de arada bir artıya çıkıyor ama istediğim seviyeye gelmedi henüz. Yüzde 57 artıya geçti dün akşam üzeri ama kapatmadım pozisyonu hazır düşükten açmışken 100 üzeri olsun demiştim ama olmayacak gibi tekrar 50'lere kadar gelsin de pozisyonu kapatacağım.

Canlıydı mı desek acaba , düşüş trendi başladı gibi sanki. Kısa bir düşüş mü olur yoksa uzun mu bilemiyorum. 15X Ada coin açtım iki gündür eksi de arada bir artıya çıkıyor ama istediğim seviyeye gelmedi henüz. Yüzde 57 artıya geçti dün akşam üzeri ama kapatmadım pozisyonu hazır düşükten açmışken 100 üzeri olsun demiştim ama olmayacak gibi tekrar 50'lere kadar gelsin de pozisyonu kapatacağım.
Ben yapay zeka projeleriyle ilgileniyorum. Bana göre bir sonraki trend onlar.YTD. bana fazlasıyla kar birakiyorlar.

Forum istatistikleri

Konular
14.324
Kullanıcılar
7.378
Son üye
Lidlsk
Geri