Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Amerika'da Ekonomik Rönasans

Amerikan seçimleri yaklaşırken, cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'tan ilginç bir çıkış geldi. Seçilmesi hâlinde Amerika'ya ekonomik olarak Rönesans dönemine girdireceğini iddia etti.

Konuşmasına mevcut ekonomi yönetimi eleştirerek başlayan Trump, "Eski rakibim Joe Biden ve yeni rakibim Kamala Harris’in radikal ekonomi politikaları nedeniyle ciddi bir ekonomik kriz içerisindeyiz. Ülkemiz başarısızlık ve ciddi şekilde gerileme tehlikesiyle karşı karşıya." dedi. Ayrıca konuşmasında, koşulsuz bir şekilde kendisine desket sunan Elon Musk'a da değinerek, "Bana eksiksiz desteğini sunan Elon Musk’ın teklifi dahilinde; merkez hükumetin malî durumunu ve performansını denetleyecek, köklü reformlar gerçekleştirecek ve hükumete tavsiyede bulunacak bir komisyon kuracağım. Bunu mutlaka yapmamız gerekiyor. Mevcut şekilde devam etmemiz mümkün değil." dedi.

Konuşmasının devamında "Elon da çok fazla meşgul birisi olmadığı için bu görevi yürütmeyi kabul etti." diyerek, Elon Musk liderliğindeki bu yeni komisyonun devlet içindeki israfı azaltacağını ve trilyonlarca dolar tasarruf sağlayacağını iddia etti.

0.webp

Benim şahsi yorumum, Elon Musk kendi alanında iyi bir lider olabilir ama böyle bir komisyonun başında olması onu kontrolden daha da çıkartabilir. Zaten çok sansasyonel bir kişilk. Böyle adamları ciddi makamlara getirmek yanlış sonuçlar doğurabilir. Trump bu seçimi kazanırsa işin show kısmına (bir önceki dönemine de bakarsak) daha da yönelecek anlaşılan. Çünkü başka bir konuşmasında da Amerikadaki Yahudi toplumuna seslenmişti ve İsrail'i yok olmaktan kurtaracağını iddia etmişti. Tirübünlere oynamaya devam.. 😁

Kriz ve ciddi gerileme içerisinde olduklarına katılıyorum, ekonomi konusunda da iş adamları her zaman bir tık öndedir. Deliliği bir kenara koyarsak adam haklı 😁

Elon Musk in sadece kendi cebini düşündüğünü pek çok kripto yatırımcısı biliyor. Çok terste bıraktım. Tutarsız çok konuşmaları oldu. Artık etki bile etmiyor. O seviye yani 🙂

Etki alanı daraldı ve inanınırlığını yitirdi hocam.

Bu durum tıpkı bir ilüzyonistin sırrının ifşa edilmesi sonucunda, görkemini yitirmesi gibi bir durum.

İnsanlar artık "Aaa, aslında numarası hiçte zor değilmiş!" diyor.

Etki alanı daraldı ve inanınırlığını yitirdi hocam.

Bu durum tıpkı bir ilüzyonistin sırrının ifşa edilmesi sonucunda, görkemini yitirmesi gibi bir durum.

İnsanlar artık "Aaa, aslında numarası hiçte zor değilmiş!" diyor.
yaptıklarını bende yapayım, aldıklarını bende alayım banada desinler; ''aaa, aslında numarası hiçte zor değilmiş'' ne kadar önemser ki, ben hala atacak kurşunu olduğunu düşünüyorum

Çok değişik bir calisma stili var. Ayrıca nüfuzu da oldukça büyük. Başkanlar seviyesinde çalışıyor. Elbette atacak kurşunu vardır 🙂
stilinden çok haz almasamda baktığımda, zeki bir yatırımcı görüyorum; aslında bu anlamda (yatırımcı olarak) örnek bile olabilir, şimdiki siyasi hamlesinin de ileride başka getirelerle sonuçlanacağı kesin.

stilinden çok haz almasamda baktığımda, zeki bir yatırımcı görüyorum; aslında bu anlamda (yatırımcı olarak) örnek bile olabilir, şimdiki siyasi hamlesinin de ileride başka getirelerle sonuçlanacağı kesin.
Sonuç tutarsızlığı hocam. BTC için bir öyle bir böyle konuştu piyasayı salladı. Hiç olmadık bir anda aklımıza bile gelmeyecek bir doge hamlesi yaptı ki önceden çeşitli kanallarla alımlar yapmıştı.

Pek çok yatırım araçlarının yaptırımları var. Ama kriptonun yoktu ve Elon Musk bunu o dönemde çok iyi kullandı.

Finalde zaten her piyasa gibi parası olanın gerçekten kazandığı bir piyasadayiz.

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri