Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Analistlerin güncel Bitcoin Analizleri

Çok hızlı yükseliyor. Bu durum rahatsız edici. Panik satışları gibi şu an panik alımlarının etkisindeyiz muhtemelen ve bundan faydalanıp, azıcık destek atıp şişirenlerin. Biraz daha yavaşlaması, hatta azıcık düşmeli ki bana alım fırsatı çıksın 🙂

Haber siteleri (coinkolik)gerçekten çok ilginç isimlerin analizlerine yer veriyor. Yeni bir analiz daha düştü gündeme.. Ben ismini pek hatırlayamadım ama , analist Kripto Levent genel beklentisinin 200 bin dolar olduğunu bildirmiş.
Kısa vadede ise 35 binleri geçemez ise 30 binlere geleceği öngörüsünde bulunuyor.

Haber siteleri (coinkolik)gerçekten çok ilginç isimlerin analizlerine yer veriyor. Yeni bir analiz daha düştü gündeme.. Ben ismini pek hatırlayamadım ama , analist Kripto Levent genel beklentisinin 200 bin dolar olduğunu bildirmiş.
Kısa vadede ise 35 binleri geçemez ise 30 binlere geleceği öngörüsünde bulunuyor.
Yakında benimde analizimi yayınlar hocam 🙂

Çok hızlı yükseliyor. Bu durum rahatsız edici. Panik satışları gibi şu an panik alımlarının etkisindeyiz muhtemelen ve bundan faydalanıp, azıcık destek atıp şişirenlerin. Biraz daha yavaşlaması, hatta azıcık düşmeli ki bana alım fırsatı çıksın 🙂

Screenshot_20210103_214029_org.telegram.messenger.webp

Yorum senin hocam. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.873
Kullanıcılar
6.958
Son üye
Creamyjem
Geri