SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,01050421
SatoshiTURK ilk kurulduğu zamanları biliyormusunuz bilmem fakat, biz bu şekilde geldik.Dürüst olmayı bizim projemizin en temel unsuru misyon edindim. İşin gerçeği borsaların ücret karşılığı çöp projeleri dahi listelediğini biliyorum. Bununla beraber projesini beğendikleri kripto paralarda ücretsiz listeliyorlar. Bizim listeleme için maalesef şu aşamada ayırdığımız bir bütçe yok. Biz parayı vererek değil projemizi geliştirerek borsalara girmeyi vizyon edindik. Dandik bir borsada sırf listelenmek uğruna vereceğimiz listelenme ücreti ile zaten projemizi en güzel geliştirebileceğimize inanıyorum.
Yakın dostlar bana diyorlar ki Apsny Token için Binance'yi boşver, küçük çaplı borsaları hedefle. Bilmiyorlar ki Apsny henüz Meme Tokens kategorisinde bir görünüm verse'de aslında Apsny ilan sektöründe Türkiye'nin en büyük sosyal medya sayfalarını ve çok daha fazlasını içinde barındırıyor.. O yüzden de hedefimiz ücretsiz listelenmek 😊
videolarımız halen youtube üzeirnde duruyor.
para harcamayacağız. reklama vereceğimiz paraları kullanıcılarımıza vereceğiz. her zaman hedefimiz bu oldu. hatta bize gelen reklam ücretlerini bile dağıttık 🙂 bugün SatoshiTURK bu duruma bu şekilde geldi. yeri geldi bir ayda 100.000 TL dağıttık fakat bir yerlere gidip dil dökmedik para verelim bizim reklamımızı yapın diyerek, en güzeli aslında bu yöntem her şey doğal ve organik.