Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Arbitrage Yapan Varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkkrlmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkkrlmz

Speculator
Arkadaşlar aranızda arbitrage yapan varmı? yapıyorsanız hangi siteleri kullanıyorsunuz Türk siteleri ile yabancı siteler arasında arada güzel fiyat aralıkları bulunuyor
ben btcTürk'ü kullanıyorum birçoğunuz farkına varmışsınızdır bizim Türk borsaları fiyat yükseliş ve düşüşlerinde anlık fiyatları yansıtmıyor arkadan geliyor ve tahtaları kilitliyor buda arada güzel fırsatlar verebiliyor. Tabi transfer süreleri fırsatı kaçırmamıza sebep olabiliyor ama güzel karlar yakalamak mümkün.

Komisyonları ve transaction feeleri hesaplamaya üşendiğimden yapmıyor. İyi takip edildiğinde her gün 1-2 fırsat görülebiliyor.
Birinin yönlendirmesiyle L7 Trade diye bir site kullanmıştım orada da dolandırılmıştım.
İyi bir hesaplama yeteneği olmayan arbitrajdan uzak dursun derim. 😀

Arbitrajdan kazanç sağlayabilmek için biraz yüksek miktarlar tercih edilmeli sanırım. Sırf trade oranları bile zarar ettirebilir. Transfer ücretlerini saymıyorum bile. O yüzden ben pek yapmıyorum. Belki elimdeki miktar bir gün artarsa düşünebilirim.

Komisyonları ve transaction feeleri hesaplamaya üşendiğimden yapmıyor. İyi takip edildiğinde her gün 1-2 fırsat görülebiliyor.
Birinin yönlendirmesiyle L7 Trade diye bir site kullanmıştım orada da dolandırılmıştım.
İyi bir hesaplama yeteneği olmayan arbitrajdan uzak dursun derim. 😀
😀 sendemi 😀

Bir kere denedim dogecoin de. Transfer gerçekleşinceye kadar var zannettiğim fırsatın aslında olmadığını görmüş oldum ... Ama XRP ve TRX gibi anında transfer işlemi olan paralarda belki denenebilir.

@sahinadm hocam duymasın XRP'yi 🙂
Bana XRP analizi yaptırdılar hocam. Daha ne olsun... Ben kendimden vazgeçtim artık. 😀

Bir kere KICK arbitrajı yaptım. Çok çok iyi yaptım. Milyonlarca KICK'i yerinden oynattım. Yer de yerinden oynadı. Hava atıyorum şu an. 😀

Forum istatistikleri

Konular
13.735
Kullanıcılar
6.906
Son üye
Anwar_HD101
Geri