Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Arbitrage Yapan Varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkkrlmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana XRP analizi yaptırdılar hocam. Daha ne olsun... Ben kendimden vazgeçtim artık. 😀

Bir kere KICK arbitrajı yaptım. Çok çok iyi yaptım. Milyonlarca KICK'i yerinden oynattım. Yer de yerinden oynadı. Hava atıyorum şu an. 😀
mahallede arkadaşlara hava atıcam hocam bizim forumda balinalar var bir arbitrajda KİCK'i temelinden oynatıyor diye 🤣 🤣 🤣 sizi aramızda görmek bize mutluluk veriyor.

mahallede arkadaşlara hava atıcam hocam bizim forumda balinalar var bir arbitrajda KİCK'i temelinden oynatıyor diye 🤣 🤣 🤣 sizi aramızda görmek bize mutluluk veriyor.
KICK diyoruz hocam. Rezil etme bizi. 😀

ne alakası var hocam bizim mahalle bilmez onun ne olduğunu 🤣 ben onu öyle bir anlatırımki mahallenin yarısı parti kursan oy verir raaaad ol 😎
Ahaha. 😀

Tamam çok rahatladım şimdi. İstediğini yapabilirsin. 😀

ne alakası var hocam bizim mahalle bilmez onun ne olduğunu 🤣 ben onu öyle bir anlatırımki mahallenin yarısı parti kursan oy verir raaaad ol 😎
Hocam senin hesabında 1.22435786 BTC mi var ben mi yanlış görüyorum? 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.736
Kullanıcılar
6.907
Son üye
SatoshiWasHere
Geri