Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Astroloji ile kripto para analizi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BTC

Investor
Youtube`da gezerken denk geldim şaşırdım ilk defa gördüm 🙂

Ay, jupiter falan bir şeyler diyor ama anlamadım

Fikir babası Maren Altman olabilir, astrolojiyle kripto para piyasasını yorumlama işini o başlatıp büyük geri dönüşler almıştı. Videoları çok uzun sürdüğü için 3-5 dakikadan fazla izleyemedim hiç. Can Aydoğmuş da ara sıra çıtırdatıyor Bitcoin, Ethereum vs. 🙂

Super Troopers What GIF by Searchlight Pictures

Merkür, altcoin, kripto, Bitcoin, roket, mayıs, haziran, eylül, jüpiter. 🤣 🤣 Nediyor bu arkadaş ya.

İzleyici çekmek için çok iyi yöntem. Bu konuda daha başka fikirler de var. Evrene pozitif enerji gönderip Bitcoin fiyatını yükseltmek gibi. 🙂

Temel analizi iki grafikle karşılaştırarak yapmak mümkün. Astronomik bilgileri bir grafiğe dökersen piyasa grafiği ile benzerlikler görebilirsin bence.
Yeterince boş vakti olanları eğlendirebilir ta ki onu ciddiye alıp sermayeyi sıfırlayana kadar 🙂

Dünya da kripto para piyasası ile çoooook daha bağlantılı olan göstergeler varken bunlara önem atfetmek astrolog arkadaşların maddi düzeylerini düzeltmek açısından çok faydalı olur orası kesin.🙂

Çok net ya. Ben de matematik dersiyle BTC analizi yapacağım yakında x leri karşıya falan atarım az da biz clickbait yapalım 🙂
Yapalım hocam 🙂 y leri de işin içine kattık mı tamamdır 😀

Forum istatistikleri

Konular
14.128
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri