Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Avrupa'da Hangi Ligleri Takip Ediyorsunuz ?

İtalya ligini (Serie A) severim. Takımım Milan'dır.

Ama kalite derseniz, her zaman İngiliz ligi derim. Çok başka bir havası var Premier ligin. Çok elit ve üstün görünüyor maçları. Taraftarları bile dönüşmüş. Eskiden holigandı İngilizler. Şimdi sinema filmi seyreder gibi maç seyrediyorlar.

İspanyol ligini hiç sormayın. Onları bir türlü sevemedim. En başarılı ülke olmalarına rağmen..

İtalya ligini (Serie A) severim. Takımım Milan'dır.

Ama kalite derseniz, her zaman İngiliz ligi derim. Çok başka bir havası var Premier ligin. Çok elit ve üstün görünüyor maçları. Taraftarları bile dönüşmüş. Eskiden holigandı İngilizler. Şimdi sinema filmi seyreder gibi maç seyrediyorlar.

İspanyol ligini hiç sormayın. Onları bir türlü sevemedim. En başarılı ülke olmalarına rağmen..
İngiliz ligini şu konuda seviyorum, takımları hangi sırada olursa olsun sadece zaman geçirmek için izliyorlar. İspanya ligi banada tuhaf geliyor, özellikle bazı takımların maçları sıkıcı gibi 🙂

italya ligi mücadele açısından ve hakemlerin oynatma ısrarı yüzünden en sevdiğim ligdir, almanya liginden maç seçerim, ingiltere liginden keyif alırım ama bazen topu çok fazla gezdirmelerine sinir olurum, ispanya ligine mecbur kalmadıkça önemsemem ama ne hikmetse kulüpler bazlı yıllardır en üstün onlar

Ben birkaç Avrupa ligini takip ediyorum ve farklı futbol tarzlarını izlemek her zaman çok ilgi çekici. Kendi ligimizin yanı sıra İngiliz Premier Ligi’ni büyük bir keyifle takip ediyorum — dinamiği ve yoğunluğu her zaman etkileyici. Ayrıca Alman Bundesliga’sını da seviyorum; her zaman bol gollü maçlar ve genç yetenekler izlemek mümkün. İtalyan Serie A ise taktiksel yapısıyla her zaman cezbedici.

Peki, İtalya veya Norveç'ten hangi takımları daha çok beğeniyorsunuz? Bu arada, tüm bu ligleri aynı anda nasıl takip edebileceğimiz konusunda önerileriniz var mı? İlginç maçları kaçırmamak için kullandığınız platformlar veya hizmetler var mı?🙂🙂🙂

Forum istatistikleri

Konular
14.135
Kullanıcılar
7.110
Son üye
benguuu
Geri