Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

SATIŞ Aylık %10 Kazanmayı Öğretebilirim

Satış işlemi yapmak istiyorsanız lütfen Satış ön ekini uygulayın.
@Bazinga hocam sizinle yıllardır farklı platformlardan tanışıyoruz ama burada ya ben anlamadım ya da anlatamadınız 🙂 yanlış anlamayın lütfen! amacım konuyu baltalamak değil!

para yatırılan yerin sağlamlığına kefil olamazsınız, ponzi değil ama yatırım yapılan yer birgün gidebilir (anladığım bu)

ikinci olay ise, yatırım yapan kişi için herhangi bir zaman harcamayacak, herhangi bir ürün tedarik etmeyeceksiniz; yani bildiğiniz, duyduğunuz ya da başka birinden öğrendiğiniz bir bilgiyi satmış olacaksınız. eğer böyleyse 25 usdt fazla değil mi 🙂

yatırım riski bana ait ve kazanç oranım ayda %10 olacak (sizin söyleminiz öyle)
tüm riskin bana ait olduğu bir yer için +25 usdt de ödemiş olucam.
diyelim 100 dolar yatırdım ve her ay %10 karı çektim, 10 dolar eder
10 ayda yatırımı geri alıcam, 25 usdt yide eklersek 1 yıl sürecek

bu bana çok mantıklı gelmiyor ama anlamadığım ve yanlış yazdığım kısımlar vardır belki!
Est. hocam sorgulamakta son derece haklısınız. Aslında bir nevi kefil olabilirim, şöyle projeleri tanıyorum yani ekipten birçok kişiyle konuştum ve bir ara içerik paylaşıyordum, hem bilinen projeler yani ortadan kaçma durumu olmaz.

Tam olarak bildiğim duyduğum değil aslında kullandığım ama benim bütçeme göre %10 bişi ifade etmediği için üzerine düşmedim. Yoksa çok iyi kazananlar var, bizzat tanıyorum.

%10’a baktığınızda öyle ama para büyütmek amaçlı bakıldığında her ay kazanılan ana sermayeye eklenirse bu sefer süre çok daha kısalıyor.

Ayrıca başkalarından duyduklarımı değil bildiğim ve öğrendiklerimle destekte vericem çünkü birçok püf bokta var. Dikkat edilmesse iyi miktar yapılırsa bile hatalı başlanmış olur 🙂 Ve bu tür şeyler internette yazmıyor.

Her yöntemi herkese uymuyor hocam gayet normal, yani yanlış bir şey yok.

Est. hocam sorgulamakta son derece haklısınız. Aslında bir nevi kefil olabilirim, şöyle projeleri tanıyorum yani ekipten birçok kişiyle konuştum ve bir ara içerik paylaşıyordum, hem bilinen projeler yani ortadan kaçma durumu olmaz.

Tam olarak bildiğim duyduğum değil aslında kullandığım ama benim bütçeme göre %10 bişi ifade etmediği için üzerine düşmedim. Yoksa çok iyi kazananlar var, bizzat tanıyorum.

%10’a baktığınızda öyle ama para büyütmek amaçlı bakıldığında her ay kazanılan ana sermayeye eklenirse bu sefer süre çok daha kısalıyor.

Ayrıca başkalarından duyduklarımı değil bildiğim ve öğrendiklerimle destekte vericem çünkü birçok püf bokta var. Dikkat edilmesse iyi miktar yapılırsa bile hatalı başlanmış olur 🙂 Ve bu tür şeyler internette yazmıyor.

Her yöntemi herkese uymuyor hocam gayet normal, yani yanlış bir şey yok.
anlayış ve açıklama için sağolasın, aslında boş vaktim var ama cepten harcama konusunda pintiyim biraz 😀
bol kazançlar olsun

Ben tam anlamadım senin verdiğin bu hizmetin maddi bir karşılığı yok yani paha biçilemez. Ayda %10 risksiz kazancı hiçbir sistemin garanti edemeyeceği gibi bu kadar şanslı bir insan da var olamaz dolayısıyla bu durum ya bir yerde patlayacak olan bir balon yada azami bir sınırı örneğin bir kişi maximum 100 dolar vb veya şuan benim düşünemediğim bir engelleyici bir özelliği olmalı. Türkiye de şuanda aylık faiz nerdeyse %5 diyen olabilir oradaki kazanç aslında - eksidir çünkü enflasyon faiz oranının üstünde olduğu için buradaki kazancı emer.

Aylık %10 oran bileşik kazanç ile bu saatte tam hesaplamadım ama 1000 doları 6-7 senede milyon doların üstüne çıkarır arkadaşlar.

Yanlış anlaşılmasın lütfen niyet sorgulamıyorum ancak burada bir hesap hatası yada mevcut riskleri görememe durumu olabilir bence tekrar gözden geçirilmeli.

Ben tam anlamadım senin verdiğin bu hizmetin maddi bir karşılığı yok yani paha biçilemez. Ayda %10 risksiz kazancı hiçbir sistemin garanti edemeyeceği gibi bu kadar şanslı bir insan da var olamaz dolayısıyla bu durum ya bir yerde patlayacak olan bir balon yada azami bir sınırı örneğin bir kişi maximum 100 dolar vb veya şuan benim düşünemediğim bir engelleyici bir özelliği olmalı. Türkiye de şuanda aylık faiz nerdeyse %5 diyen olabilir oradaki kazanç aslında - eksidir çünkü enflasyon faiz oranının üstünde olduğu için buradaki kazancı emer.

Aylık %10 oran bileşik kazanç ile bu saatte tam hesaplamadım ama 1000 doları 6-7 senede milyon doların üstüne çıkarır arkadaşlar.

Yanlış anlaşılmasın lütfen niyet sorgulamıyorum ancak burada bir hesap hatası yada mevcut riskleri görememe durumu olabilir bence tekrar gözden geçirilmeli.
Est. hocam asla yanlış anlamam. Ama kriptoda ve DeFi projelerinde bu tür fırsatlar var. Sadece iyi araştırma ve her detayı bilmek gerekiyor. Ayrıca hyip vs. o tür ponzi siteler gibi değil. Yani bakiye kilitlemiyorsunuz istenildiği zaman geri çekmek mümkün. Ve platformlarda genelde fee’lerden kazanç sağladığı için dolandırıcılık gibi bir durumda yok.

Ve o kadar yılda o miktar mümkün ama kriptoda kimse o kadar dayanamaz sanırım, projede anlamında değil, yatırımcı anlamındada söylüyorum

Forum istatistikleri

Konular
13.751
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri