Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Babam Abdullah YAŞIN...

Allah'tan rahmet dilerim hocam. Başın sağ olsun. Geride kalanlara sabırlar olsun.

Ben de taziyedeydim. Amcaoğluna askerden döndüğünde motosiklet alma sözü vermişler. Motoru aldıkları gün kaz geçirip vefat ediyor. Gencecik çocuktu. 😞

Allah'tan rahmet dilerim hocam. Başın sağ olsun. Geride kalanlara sabırlar olsun.

Ben de taziyedeydim. Amcaoğluna askerden döndüğünde motosiklet alma sözü vermişler. Motoru aldıkları gün kaz geçirip vefat ediyor. Gencecik çocuktu. 😞
Başınız sağ olsun hocam. Allah(cc) sabır versin. Ölümün yaşı olmaz ama çocuk ya da genç ölüm de bir başka zor hissettiriyor insana.

28 Ocak 2025 tarihinde, babam Abdullah YAŞIN’ı hakkın rahmetine uğurladım. Babamı, vasiyeti üzerine memleketi Çorum’da toprağa verdik.

Babam, hayatı boyunca dürüstlüğü, çalışkanlığı ve insanlara olan saygı, sevgisiyle her zaman güzel bir insan olmaya çalıştı.

Ailesine ve çevresine karşı sorumluluklarını elinden geldiğince yerine getirdi.

Babamın bana öğrettiği değerler, hayatım boyunca yoluma ışık tutacak. Onun anısı, her zaman kalbimde yaşayacak.

Bu notu, gelecekte onu hatırlamak ve onun bıraktığı izleri taşımak için buraya bırakıyorum.

Mekanı cennet, ruhu şad olsun.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin başınız sağolsun

Forum istatistikleri

Konular
14.097
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri