Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

BAKLAVA Coin hakkında ne düşünüyorsunuz

Makara amaçlı kuruldu hocam sonuç olarak şuanda daha yeni başlayacaklarmış valla inşallah tuttururlar bu arada caguar falan diye tokenlerde dolaşıyor piyasada 10800 yatırımcısı var şuanda 2 gün önce denk geldim marketcapleri şuan da 10m dolar olmuş çok shit coin çıkıyor
Ne ara cougar'a geçtin 🙂 Sitemizde wikisi var inceleyebilirsiniz.

Konulara yazarken w kullanmayın.
Makara amaçlı kuruldu hocam sonuç olarak şuanda daha yeni başlayacaklarmış valla inşallah tuttururlar bu arada caguar falan diye tokenlerde dolaşıyor piyasada 10800 yatırımcısı var şuanda 2 gün önce denk geldim marketcapleri şuan da 10m dolar olmuş çok shit coin çıkıy
walla bilemiyorum inşallah başarılı bir proje olurda en azından gururlanırız

Ne ara cougar'a geçtin 🙂 Sitemizde wikisi var inceleyebilirsiniz.
2 gündür takipteyim hocam dün geceden bu yana 2000 yatırımcı çektiler acaba diyorum 5 10 dolar atıp 4 5 gün sonra geri çeksem mi bu arada hocam epara diye de bir şey var onunda sahibi Türk o da değer kazanıyor şuanda o da dün geceden beri x2 yaptı ve 500 yatırımcısı var şuanlık güzel xler yapabilecek coinleri takip listeme aldım

Piyasaya çok hızlı bir giriş yapmak istediler ama bu hızlı giriş sanırım yordu onları biraz diye düşünüyorum. Belki biraz zamanla toparlanıp süprizler gelebilir de hiç belli olmaz ..

Airdrop göndereceklerdi hala gelmedi bakalım ne zaman gelir 😀

Token çıkartmak konusuna bir sinir getirilmeli. Boş işler için token basmayı bırakmalılar artık.. Token çöplüğü oldu piyasa (ytd)
Sınır getirilemiyor olması en güzel yanı bence. 🙂

Şimdi bir de Yunanlılar çıkıp Baklava bizim dolayısıyla coini de bizim derse şaşırmamak lazım. Desteklenmesini umduğum ancak ne yazık ki destekleneceğine inanmadığım projedir.

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri