Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Berat albayrak istifa etti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi. Konuya ilişkin bakanlıktan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
1.webp

Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yayınlandıktan hemen sonra Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Twitter hesabı silindi.

2.webp

Duruma bakarlar, halk kötü bir tepki verir ve düşmanlar gülerse hacklendik diyeceklerdir. Ama ses çıkmazsa istifa edecektir sonuç olarak RTE bile istifasını istiyor aslında 😀 bakalım. Eğer haber gerçekse güzel bir adım atmış olacaklardır demek istiyorum ama artık çok zor biden geldi abd başına ekonomiyi bence zor günler bekliyor...

Son düzenleme:
Duruma bakarlar, halk kötü bir tepki verir ve düşmanlar gülerse hacklendik diyeceklerdir. Ama ses çıkmazsa istifa edecektir sonuç olarak RTE bile istifasını istiyor aslında 😀 bakalım. Eğer haber gerçekse güzel bir adım atmış olacaklardır demek istiyorum ama artık çok zor biden geldi abd başına ekonomiyi bence zor günler bekliyor...
Mutluluktan uçacağım şuan çok mutluyum, bide eski ekonomi bakanımız gelirse daha çok mutlu olurum. abd sorunu hmm evet Allah yardımcımız olsun..

Bloomberg haberine göre açıklamanın yapıldıgı hesap onaylanmış fakat istifa karar şimdilik ne dogrulanmış nede inkar edilmiş. Bu haber için 2 bakanlık sözcüsü ile görüşüldügü bildirilmiş. Bazı internet haberlerinde ise bakanın hesaplarının siber saldırıya ugramış olabilecegi yönünde de haberler var.

Yorum yapmayacağım
Ama dikkat edin
soyludada benzeri bir durum oldu
nabız yokluyorlar.

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri