Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Berat albayrak istifa etti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ancak hack yediğini düşünüyorum. Sonuç olarak bir bakan ben istifa ettim diyerek hesaplarını kapatıp gitmez. Ben böyle düşünüyorum.

Hadi ya o kadarını bilmiyordum ancak yapılan açıklama ve daha sonra ki yapılan hareket hoş değil. Bir bakan istifa ettikden sonra hesabını kapatmaz diye düşünüyorum. Bilmiyorum tabii ki siz biliyormuşssunuz. Umarım ülkemiz için her şey güzel olur.

Nedense piyasaların kısa süreli bile olsa bu istifayı olumlu karşılayacağını düşünüyorum.
Şu saatlerde tam tersi bir algılama var gibi . Belki de belirsizlik algılama gibi .Piyasa kapanış verilerini bilmiyorum ama döviz ve altın sanki son kapanış verilerine göre biraz yukarı hareketlenmiş gibi. Belirsizlik havası yayılmadan en kısa sürede , bir şekilde görevlendirme yapılır muhtemelen .
Ataması yapılanda umarım güzel işler başarır. Kim gelirse gelsin ülkemize, ülke insanına faydalı işler yapsın yeter.

Bir ülkenin Ekonomi Bakanı istifa ettiğinde genelde bu sansasyonel haberden piyasalar olumsuz etkilenir, Ancak Berat Albayrak'ı iş adamları bile çok sevmiyordu kanımca. Bırakma diyen çok çıkmadı zaten 🙂Neredeyse toplumun büyük çoğunluğu gitmesini istiyordu, hep üst perdeden bakıyordu. Hele bir " vergileri tabana yayacağız" söylemi vardı ya çok gülmüştüm. Zaten gafları ayrı bir hikaye. 🙂 Ülkemiz için hayırlısı olsun diyelim.

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri