Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Beşiktaş Hisse

Sence hocam 🙂

Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum, bir sürü transfer bir sürü harcama ve basarısız bir sezon hemen hemen her kulvarda. Normal değil mi 🙂
Yatırımcılar pazara kadar Beşiktaşlıdır, bizim gibi mezara kadar olan tayfa değillerdir de diyebiliriz aslında 🙂 Zira en ürkek yatırımcı kitlesidir Borsa yatırımcısı.. Kripto para yatırımcılarına oranla daha garantici ve daha az riskperverlerdir.

Yıllar önce Çarşı grubu kurucularından Yılmaz Gitgetir'in bir sohbetimiz esnasında sarf ettiği sözü hiç unutmam. "Asla Beşiktaş için id*da* oynamam" !.. o zaman biraz garip gelmişti ama sonra hak verdim. Düşüşte kızacaksak almamak gerekir. Ama düşsede çıksa da Forever Beşiktaş 🦅 ise düşünce o zaman al arkana yaslan. Bu sene olmazsa seneye 🙂 o da olmazsa ertesi seneye..

Bu sezon işler yolunda değil ama en azından kendi yolunda, kendi kulvarında takılıyor Beşiktaş. Kimseye bulaşmıyor.

Şu turunculu kırmızılı tuhaf renkli takım gibi çirkef değil. 😁

Hocam ben Galatasaraylıyım, Beşiktaş'ı çok takip etmiyorum ama dedikleriniz mantıklı 😀 Beşiktaş taraftarı Fenerbahçe taraftarı gibi olacak sanırım 🙂 🙂
Hocam Beşiktaş oynamıyor da kazanamıyor. Tabi haksızlıklar yok diyemem. Ama fener oynuyorda kazanamıyor. 🙂

Bir besiktasli olarak bugün Ali Koç un aciklamasini sonuna kadar dinledim mesela.

olmaması gereken bir fiyata kadar çıkmıştı bazı operasyonlar içermiş olabilir sonuç olarak yüklü bir borcu var sonuçlar kötü 10 lira seviyeleri normal değerleri olacaktır YTD

Forum istatistikleri

Konular
14.135
Kullanıcılar
7.110
Son üye
benguuu
Geri