Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Beşiktaş ve Rain Borsasından Rekor Anlaşma

Theleoncoin

Whale
Moderatör
images - 2022-03-16T121654.261.webp

Beşiktaş kripto para platformu Bitci, Icyrpex ardından global borsa Rain ile de sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma ile birlikte Beşiktaş 2 yıllık forma göğüs sponsorluğu bir yıllık güney tribün sponsorluğu kapsamında 12 milyon 250 bin euro + KDV kazanç elde edecek.

#bubirişaret etiketi ile yapılan paylaşım ile duyurulan anlaşmanın basın toplantısında Rain ve Beşiktaş yönetimi anlaşma ile ilgili olarak bir çok konuda iş birliği yapılacağı bildirildi.

Ayrıca Ahmet Nur Çebi Beşiktaş fan token ile ilgili gelen sorulara da hem yatırımcıların hem de taraftarların zarar göremeyeceği bir sistem üzerine çalıştıklarını öncelikle yapılacak olan düzenlemeyi beklediklerini belirtti. Ayrıca Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada üstü kapalı imada bulunarak bizde bilirdik şimdiye kadar ön satış yapıp milyonlarca lirayı masamıza koymayı ama yatırımcıların ve taraftarın kazanç elde etmesini ve zarar görmemesinin öncelikli planları olduğunu duyurdu.

Beşiktaş halihazırda socios, helenex, cointra, bitexxen, Bitci, paribu ve Binance ile görüşmeleri hukuk ekibi ile birlikte görüşmeye devam ediyor. Hatta bir yetkili borsa çalışanı ile görüştüğümde milyonlarca tokeni anlaşma yapmadan sattıklarını ve anlaşmayı beklediklerini belirtmesi de Ahmet Nur Çebi 'nin açıklamalarını net olarak açıklıyor.

Ben buradan zamanında 300 liralık bitcoin almıştım bedavaya ondan dolayı hesap açmıştım garip bir satış sistemi var coinbase benzeri karışık biraz
Ben de kendi Twitter sponsorlu gönderilerine tıklayarak hesap açmıştım, birinin referansı olarak üye olmadığım için o BTC verilmemişti. 🙂 Direkt sizin gönderinizden geliyorum daha makul ne yapabilirim kampanyaya uygun olmak için? 🙂

Ben de kendi Twitter sponsorlu gönderilerine tıklayarak hesap açmıştım, birinin referansı olarak üye olmadığım için o BTC verilmemişti. 🙂 Direkt sizin gönderinizden geliyorum daha makul ne yapabilirim kampanyaya uygun olmak için? 🙂
Bende çok vereceklerine inanmadan girmiştim iki üç hafta sonra verilerdi son dakikada falan kayıt yapmışımdır.

Forum istatistikleri

Konular
14.130
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri