Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Binance Kilitlendi - Ortalık Fena Karıştı

Ya arkadaş Bi kripto para kovalayalım dedik yatırdık paramızı ortalık bitti kurudu biraz karım vardı bozdurmadım şimdi pişmanlık çekiyorum Bi dahaki sefere hiç düşünmeden karımı alıp çıkıcam düşükken almaya çalışcam

Yatırım yaparken neye göre yapılması gerekiyor sizce?düşüşe geçiyo çıkıyor azda olsa yatırım yapılıyor kriptolara YTD

Ekli dosyayı görüntüle 3861

Sabah 6 ile 6 buçuk arası ortalık fena karıştı. Binance kilitlendi. Sürekli network hatası verdi. Satış emri girebilmek için üstü üste 5-6 defa denemek zorunda kaldım.

10 saniye içinde BTC'nin 58 bin dolardan 52 bin dolara indiğini gördüm kendi gözlerimle.

Altcoinlerin çoğu da çakıldı tabi anlık olarak.

GRT'nin 1,85 dolardan 1,15 dolara indiğini gördüm. Feci bir panik satışı yaşandı.

Mana 1,40 dolardan 1,10 dolara indi aniden.

Cardano'da benzer şekilde düştü. Diğerleri de çok sert düşüşler yaşadı anlık olarak. Kaos çıktı resmen piyasada birkaç saniye içinde.

Elimdeki MANA'ları satıp düşükten ADA aldım son anda. Kapanın elinde kalıyor misali oldu resmen. Sonra duruldu piyasa biraz da olsa.

BTC 54 bin dolara çıktı hızlıca sonrasında. Şu anda da 56 bin dolar seviyelerinde. Altcoinler de toparlanır sanırım yavaş yavaş.

Nasıl bir şey yaşandı öyle birden. Başım döndü vallahi.

Herkese geçmiş olsun. 🙂
Geçen seferde holo yükselirken aynı olay yaşanmıştı.bu trendlerde son dakikayı beklemeden satış yapmak daha iyi.
Alım yaparken de piyasanın durulmasını bekliyorum. Çünkü panik satışının sonu kestirilemiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 3861

Sabah 6 ile 6 buçuk arası ortalık fena karıştı. Binance kilitlendi. Sürekli network hatası verdi. Satış emri girebilmek için üstü üste 5-6 defa denemek zorunda kaldım.

10 saniye içinde BTC'nin 58 bin dolardan 52 bin dolara indiğini gördüm kendi gözlerimle.

Altcoinlerin çoğu da çakıldı tabi anlık olarak.

GRT'nin 1,85 dolardan 1,15 dolara indiğini gördüm. Feci bir panik satışı yaşandı.

Mana 1,40 dolardan 1,10 dolara indi aniden.

Cardano'da benzer şekilde düştü. Diğerleri de çok sert düşüşler yaşadı anlık olarak. Kaos çıktı resmen piyasada birkaç saniye içinde.

Elimdeki MANA'ları satıp düşükten ADA aldım son anda. Kapanın elinde kalıyor misali oldu resmen. Sonra duruldu piyasa biraz da olsa.

BTC 54 bin dolara çıktı hızlıca sonrasında. Şu anda da 56 bin dolar seviyelerinde. Altcoinler de toparlanır sanırım yavaş yavaş.

Nasıl bir şey yaşandı öyle birden. Başım döndü vallahi.

Herkese geçmiş olsun. 🙂
Bakım çalışmasıdan dolayı hata verebilir en geç yarına kadar düzelir.

Ben bu tür kitlenmelerin kasıtlı olduğuna inanıyorum. Habire hareketli ortamlarda kasılmalar kitlenmeler bakımlar ortaya çıkıyor, her seferinde tesadüf olamaz bence. Bu yüzden binance sı kullanmaktan kaçınıyorum. tamam dünya lideri bir borsa ama bu şekilde çok kişinin canını yakmaya devam ediyor.

Yatırım yaparken neye göre yapılması gerekiyor sizce?düşüşe geçiyo çıkıyor azda olsa yatırım yapılıyor kriptolara YTD
Yani gece o anın şokuyla sadece ekrana baktım ama kendime gelince biraz emir girip kısa al satlar yaptım bu ortamda. Ama bu da sıfır güvenli çünkü 10 dakika önce olan o düşüşün devam etmeyeceğine emin olamayız.

Ben bu tür kitlenmelerin kasıtlı olduğuna inanıyorum. Habire hareketli ortamlarda kasılmalar kitlenmeler bakımlar ortaya çıkıyor, her seferinde tesadüf olamaz bence. Bu yüzden binance sı kullanmaktan kaçınıyorum. tamam dünya lideri bir borsa ama bu şekilde çok kişinin canını yakmaya devam ediyor.
Sana katılıyorum hocam. Binance'nin kilitlendiği anlarda Kucoin çok rahat çalışıyordu mesela.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri