Neler yeni
hocam, bu ana hesabın açılmama olayını pek anlamadım, içeride 500 dolar varken hesaba erişimimi kaybettin?
Hocam Binance'nin ilk açıldığı zamanlardan beri aktif olarak kullandığım (çifte doğrulanmış) hesabım, Authenticator uygulamasının silinmesiyle erişilemez oldu. Authenticator anahtarının yedeğini de kaybettim. O yüzden üç aydır hesabıma erişemiyorum. Benden yapmamı istedikleri tek şey, yüz doğrulaması yapmam.

Ondan da bir türlü geçemiyorum. Binance Ai tanımıyor beni bir türlü.

Başka türlü erişim olmaz diyorlar. Üstelik içeride de şu an bir sürü açık pozisyonum var. En az 500 USDT var. Earn cüzdanında BNB var. Web3 cüzdanında bir miktar BNB var..

Adamlar çöktüler resmen hesabıma. Şimdilik meteliksiz yedek hesapla takılıyorum.

Hocam Binance'nin ilk açıldığı zamanlardan beri aktif olarak kullandığım (çifte doğrulanmış) hesabım, Authenticator uygulamasının silinmesiyle erişilemez oldu. Authenticator anahtarının yedeğini de kaybettim. O yüzden üç aydır hesabıma erişemiyorum. Benden yapmamı istedikleri tek şey, yüz doğrulaması yapmam.

Ondan da bir türlü geçemiyorum. Binance Ai tanımıyor beni bir türlü.

Başka türlü erişim olmaz diyorlar. Üstelik içeride de şu an bir sürü açık pozisyonum var. En az 500 USDT var. Earn cüzdanında BNB var. Web3 cüzdanında bir miktar BNB var..

Adamlar çöktüler resmen hesabıma. Şimdilik meteliksiz yedek hesapla takılıyorum.
rakamlar baya yüksek, şu google authenticator sevemedim gitti, doğrulanmış hesaplarda bu tür durumlara karşı daha anlayışlı olmaları gerek, sonuçta hesap kime ait belli, o kişi olduğunu kanıtlamanında birden fazla yolu var. geçmiş olsun, kayıp baya yüksek

Bugün Binance Earn/Kazan cüzdanımda durmakta olan BNB'ler için bir miktar TON hediyesi aldım. Başka alan oldu mu bu hediyeyi?
Bunun üzerine DOGS da geldi, hediye.

296622635
26722687

İki arkadaşın UID
Bunlar da tamam. Başka varsa alırım hocam. 👍

rakamlar baya yüksek, şu google authenticator sevemedim gitti, doğrulanmış hesaplarda bu tür durumlara karşı daha anlayışlı olmaları gerek, sonuçta hesap kime ait belli, o kişi olduğunu kanıtlamanında birden fazla yolu var. geçmiş olsun, kayıp baya yüksek
Ekonomik olarakta çok zora soktular beni malesef. Oradan dolar kazanıyorduk her ay iyi kötü.

Bu vesileyle de Authenticator kullananların, benzer bir sorun yaşamamaları için anahtarlarını sağlam bir şekilde yedeklemelerinin ne kadar önemli olduğunu hatırlatmış olalım. Ya da en azından alternatif bir kaç güvenlik önlemi daha eklemenin.. SMS ve Ana Parola gibi mesela.

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri