Neler yeni

Binance Launchpool NOTCOİN

10x mi yapar yoksa hızla düşer mi hocam ?
Çok fazla dağıtıldı, çok kişi ilk günden satacaktır diye düşünüyorum
stake yapanda çok var yeni projeye katılım şartı olarak koymuşlar gibi anladım. İnşallah düşmez diyelim hocam gateio da en yüksek 10 USDT olan var şaşmamak elde değil bİnnace erken listleyecek diğer borsalar öne çekmezse millet burdan alıp oraya atma derdine düşebilir fee ücreti düşük birde yükselende görüp de balıklama dalacak olanlar var temennimiz şuanki fiyattan 10x yapması 😀

10x mi yapar yoksa hızla düşer mi hocam ?
Çok fazla dağıtıldı, çok kişi ilk günden satacaktır diye düşünüyorum
Bende aynı şekilde düşünüyorum. 1 cent üzerinden çok ciddi paralar demek. Listelendiği borsalar diyecek söz yok ama ekip müdahale etmedikçe ki ne kadar edebilirler tartışılır ciddi bir düşüş beklentisi içindeyim açıkçası YTD

Bende aynı şekilde düşünüyorum. 1 cent üzerinden çok ciddi paralar demek. Listelendiği borsalar diyecek söz yok ama ekip müdahale etmedikçe ki ne kadar edebilirler tartışılır ciddi bir düşüş beklentisi içindeyim açıkçası YTD
düşüş kaçınılmaz olacak hocam borsaların bir müdahalesi olabilir büyük borsaların sadece kullanıcılar için listeleme yapmamış olabilir ellerinde token olabilir yada nft satışı esnasında toplamış olabilirler sistemde zaten kendi kanalları ile bu büyük borsaların hepsi vardı

Screenshot_2024-05-14-23-03-26-461_org.telegram.messenger.webp

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri