Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Binance TR'deki Yeni Düzenleme Hakkında Görüşleriniz?

bu durum netleştimi ?
2019 yılında geleceği görüp 😀 yaptıgım bir proje vardı, hayata geçirmek faydalı olur mu ?
para bozmak çekmek isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçin sorun yaşarsanız 🙂
coinleriniz nakite çevrilir.

ciddi soruyorum şuan son durum nedir arkadaşlar sorun yaşayan var mı _?

bu arada projenin detayları.

bu durum netleştimi ?
2019 yılında geleceği görüp 😀 yaptıgım bir proje vardı, hayata geçirmek faydalı olur mu ?
para bozmak çekmek isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçin sorun yaşarsanız 🙂

Hocam bence yabancı piyasa da çok rakip olmasından dolayı tutunmaz ama Türk piyasası için güzel bir proje olabilir.

Hocam bence yabancı piyasa da çok rakip olmasından dolayı tutunmaz ama Türk piyasası için güzel bir proje olabilir.
Türkiye'de o yıllarda kimse anlamadı projeyi bugünde durum aynıdır 🙂 ümidim yok.
acaba gönderme alma işlemlerinde şuan borsalarda sıkıntı yaşayan var mı

bu durum netleştimi ?

Hocam durum şöyle: Binance tr hesabınız dan binance global veya tranfer ederken size liste çıkıyor önünüze bu listeden o borsayı seciyorsunuz .
ödeme gönderirken kime göndereceksiniz ad soyad tc gibi bilgiler istiyor.
Binance tr kendi hesabınıza da kripto transfer ederken de aynı bilgileri soruyor.
Türkiye de lisans almış tüm kripto borsaların da islem aynı.
Bu işi sıkı takibe aldılar durum öyle görünüyor.
Bilgileri teyid edemez iseniz kripto olarak hesabınıza geçmeyecek ve burada bir zarar söz konusu olabiliyor.
Şöyle bir durum var binance global kullananlar istedikleri yerden kripto alabilir gönderebilir o tarafta herhangi bir sorun yok.
Binance global den binance tr hesabınızı daha rahat doğrulama adımlarını geçerek kripto para aktarılıyor herhangi bir sorun yok.

Hocam şöyle bir uyarı koymak lazım satoshiturk.com' binance tr ye çekim yaparsanız kripto para geçmeyebilir.O yüzden binance global'i çekim için kullanmak mantıklı olacaktır.

Herkese bol kazançlar dilerim.

Güzelmiş gerçekten, aslında hepimizin adına mükemmel bir olay.
Ülkemizde hizmet veren borsa yetkilileri düşüsün artık.

böyle yazdım diye umarım yanlış anlaşılmam ben yıllardır bu çözümleri zaten kullanmıyorum kullananlarıda anlamıyorum.
kullanmayın arkadaşlar.

Forum istatistikleri

Konular
14.128
Kullanıcılar
7.107
Son üye
atobaba
Geri