Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Binance Yasaklanacak mı?

Şahsen ben yasaklanacağını düşünmüyorum dünya çapında bir site ve gerçekten memnun bir kullanıcısıyım şu sıralar 2-4 madde çok tehlikeli kripto para borsalarının para transferleri bir bir yasaklanıyor gibi geldi bana binanceye gelirsek asyalı seviyesinde bir borsa tıkır tıkır işlemekte app i canavar tüm herkes severek kullanılıyor ve şikayetçi olanı görmedim inceleme bittikten sonra bi sorun olmayacağını hep beraber görürüz inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şahsen ben yasaklanacağını düşünmüyorum dünya çapında bir site ve gerçekten memnun bir kullanıcısıyım şu sıralar 2-4 madde çok tehlikeli kripto para borsalarının para transferleri bir bir yasaklanıyor gibi geldi bana binanceye gelirsek asyalı seviyesinde bir borsa tıkır tıkır işlemekte app i canavar tüm herkes severek kullanılıyor ve şikayetçi olanı görmedim inceleme bittikten sonra bi sorun olmayacağını hep beraber görürüz inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnceleme kripto paralara yönelik değil. Tesla ve Coinbase nin hisse senetlerini listeledi. O 2sine yönelik. Ve lay lay lom bir inceleme havasında. Piyasada dolaşıyor binance ye inceleme geliyor vah yandık gibisinden. Yaw yok bir sıkıntı. Piyasaya haberi nasıl pompalarlarsa millet öyle anlıyorun en büyük göstergesi bu.

Peki yabancı borsaları aradan çıkartmak için yapılan ödeme kanallarının alternatifi var mı? Papara gibi ödeme işlemleri için bir çözüm veya alternatif seçenek var mı?

Aslında sizin söyledikleriniz akla ve kulağa mantıklı geliyor. Fakat bence o kadar büyük noktanın kapatılması bence mümkün değil. Ama burası da Türkiye bunu da unutmamız lazım. Her an herşey olabilir, ona göre kendimizi sağlama tutmaya çalışalım.

Forum istatistikleri

Konular
13.640
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri