facecash
Crypto Curious
- BNB
- 0,00000050
2-3 yıl öncede bunları yaptılar yeni gelenlerde araştırmadan bu borsayı balıklama atlamasınlar.
hocam daha uzun bir yazı yazsanız sıkılmadan okurdum, öyle keyif aldım 🙂Eleştirileri çok önemsiyor gibi görünmüyorlar, XDEFI wallet için verecekleri airdrop mart sonunda vereceklerdi güya onu bile vermediler. 3 dolarlık xdefi gibi bir şeydi vereceğide. İnsan bir mail veya mesajla açıklama yapar en azından. Ben onlara vereyim 3 dolarda kendilerini hatırlatıp can sıkmasınlar. Bir borsa veya coin tarih yazıyorsa onun namusu gibidir bu risk ortamında, o tarihde o işlemi yerine getirmeli yada kaybolsun gitsin ortadan
Paribu kullanmıyorum çok uzun zamandir. Bitci de aynı sekildeydi ilk çıktığı ve güzel kar ettiğim zamanlardan sonra kullanmiyordum. @Theleoncoin hocam kanıma girdi 🙂 işin şakası bir yana orada da şu kilitliler bitsin yüzüne bakmayı pek düşünmüyorum.+1 Rep
Destek
👍
bende bitmiyor kilitler hocam 😀 BTX aldım ordan gelen ileParibu kullanmıyorum çok uzun zamandir. Bitci de aynı sekildeydi ilk çıktığı ve güzel kar ettiğim zamanlardan sonra kullanmiyordum. @Theleoncoin hocam kanıma girdi 🙂 işin şakası bir yana orada da şu kilitliler bitsin yüzüne bakmayı pek düşünmüyorum.
Ben almıyorum. Oda kilitli olacak diye. Bitiriyorum bitci serüvenini. Şu hsx te bir listelenseydi.bende bitmiyor kilitler hocam 😀 BTX aldım ordan gelen ile
çarktan ve ufaklardan gelenleri öyle değerlendiriyorum büyük kiltlerde yapmıyorum onuBen almıyorum. Oda kilitli olacak diye. Bitiriyorum bitci serüvenini. Şu hsx te bir listelenseydi.