Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00075032
Aslında ilk çıktığı dönemde de büyük yanlisliklar var. O dönemi hatırlıyorum. Kimse maksimum aradan bahsetmezken fiyat sisiriliyordu uçacak kaçacak diye. Whitepaper okuma adetimiz yok malum. O kadar söyledim bu arz ile bu fiyat olamaz. Daha yeni çıktı ilk 50 de olması lazım bu fiyatla diye. Dinleyen olmadı. Ben çıktım büyük bir karla ve bitci bir daha o seviyelerin yanına bile yaklasamadi yakım mekanizması eklemelerine rağmen. Bir sürü mağdur oluşturdular.
Sponsorluk olayını çok büyüttüler o dönemde. Bahsettiğim kendilerine sponsor olan değil bunların sponsor oldukları. Paraya bakan bir iş sadece. Anlatamadik. Sonrada bu noktadayız.
Bir sürü böyle proje var. Bakın bu böyle olmaz dedik demediklerini bırakmadılar sonrasında hak verdiler. En yakında HSX isminde proje var. Bir seyler yanlis dedikçe körü körüne savunanlar şuan haklısınız diyor.
Sponsorluk olayını çok büyüttüler o dönemde. Bahsettiğim kendilerine sponsor olan değil bunların sponsor oldukları. Paraya bakan bir iş sadece. Anlatamadik. Sonrada bu noktadayız.
Bir sürü böyle proje var. Bakın bu böyle olmaz dedik demediklerini bırakmadılar sonrasında hak verdiler. En yakında HSX isminde proje var. Bir seyler yanlis dedikçe körü körüne savunanlar şuan haklısınız diyor.