- BNB
- 0,00044011
katılım artar daha millet takip etmiyordu sonradan gelir bende bayağı oldu göreli ama yeni katıldımİlk kez az katılımcı varken katılayım dedim.
katılım artar daha millet takip etmiyordu sonradan gelir bende bayağı oldu göreli ama yeni katıldımİlk kez az katılımcı varken katılayım dedim.
Fexobit'in yaptıkları kadar katılım olmazsa Bitci rezil olur 🙂katılım artar daha millet takip etmiyordu sonradan gelir bende bayağı oldu göreli ama yeni katıldım
iki borsada da dolaşanların aynı kişiler olduğuna yemin ederim ama kanıtlayamam 😀Fexobit'in yaptıkları kadar katılım olmazsa Bitci rezil olur 🙂
Bitci mağdurları da denilebilir 🙂iki borsada da dolaşanların aynı kişiler olduğuna yemin ederim ama kanıtlayamam 😀
Muhtemelen dediğin gibi hocam. Bitci takipcilerinin farkında olduğu bir borsa konumunda fexo. YTDiki borsada da dolaşanların aynı kişiler olduğuna yemin ederim ama kanıtlayamam 😀
Günden güne kaçıranlar olacak her gece görevleri yaparsak kaçırmadan iyi olacakValla sabah baktığımda 59 kişi aynı puandaydı
Bu dediğiniz mantıkla ilk anlarinda zorlayarak metatime airdrobundan iyi pay almıştım. 🙂 sonra pay sayısı artıyor yavaş yavaş 🙂Günden güne kaçıranlar olacak her gece görevleri yaparsak kaçırmadan iyi olacak
bakalım bizde ona zorluyoruz hocam ancak metatime de sorun oluyordu bazı görevlerde millet bıkmıştı bunda sistem tıkır tıkır sadece girmeyi unutmamak lazım 😀Bu dediğiniz mantıkla ilk anlarinda zorlayarak metatime airdrobundan iyi pay almıştım. 🙂 sonra pay sayısı artıyor yavaş yavaş 🙂