Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bitcicoin Geleceği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crossee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tavsiye etmiyorum şimdilik bu tamamen şahsi fikrim...

Az önce farklı bir konuya beğendiğimi belirtmiştim. Üyelik almadım henüz ama sırf bitcicoinden az biraz cüzdana eklemek için alıp almama arasından gidip geliyorum bugün sabah saatlerinden bu yana %25 son 4 günde ise x3.7 yapmış. McLaren sponsorluğu çok şaşırttı beni bir süredir piyasada olanların aksine hızlılar bu aralar.
Bir de hiçbir siteyi kötülemek istemem ama sosyal medyada zaman zaman gitti, yanıt alamıyoruz gibi söylemlerin çıktığı bu anda gelip bu söylemlerin çıkmasına izin vermezse eğer kullanıcısına kullanıcı katabilir.
YTD diyeceğim ne yazık ki babamızın oğlu olsa %100 güven yok hiçbirine.

Az önce farklı bir konuya beğendiğimi belirtmiştim. Üyelik almadım henüz ama sırf bitcicoinden az biraz cüzdana eklemek için alıp almama arasından gidip geliyorum bugün sabah saatlerinden bu yana %25 son 4 günde ise x3.7 yapmış. McLaren sponsorluğu çok şaşırttı beni bir süredir piyasada olanların aksine hızlılar bu aralar.
Bir de hiçbir siteyi kötülemek istemem ama sosyal medyada zaman zaman gitti, yanıt alamıyoruz gibi söylemlerin çıktığı bu anda gelip bu söylemlerin çıkmasına izin vermezse eğer kullanıcısına kullanıcı katabilir.
YTD diyeceğim ne yazık ki babamızın oğlu olsa %100 güven yok hiçbirine.
Çok yolu var güven vermiyor, sizin gibi düşünüyorum hocam bende. Yetersiz bir ekip gibi...

@Vonzarovich bilgisi vardı sanırım...detaylı inceliyor arkadaşlar tam emin olmadan yorum yapmıyorlar...

@sahinadm @Vonzarovich fikirler nedir?

3-4 günlük seri artışların gazına ve McLaren ile anlaşmasını gördükten sonra yatırım yaptık bekliyoruz.
sorunlar ve sıkıntılar yaşıyor, biz en ufak sıkıntısı olan kripto birimlere güvenmeyiz tavsiye etmeyiz.
gönül ister ki gerçekten güzel yerlere gelsin, daha ilk başlarda sıkıntılarla lanse edilen bir birim ileride büyük sorunların altından kalkamaz
bugün paribu platformu bile halen sorunlar yaşamakta
BTCTürk dünyada açılan ilk borsalardan, bunların bile sorunları varken milyarlar yatıranları şaşkınlıkla izlemekten başka bir şey yapamayız 🙂

Her şeye lap diye giren arkadaşlara sadece şu aşağıdaki videoyu bırakıyorum.
Sizede bol kazançlar umarım tedbiri elden bırakmaz güzel kar'lar ile ayrılırsınız.
bir müddet çıkacaktır illaki yüzbinlerce yatırımcı var Türkiye'de fomo'ya kapılan kapılana.

Çoğu kişi bitci.com ile büyük ihtimal yeni tanışmış olduğu için güvenmemekte haklı. Kripto para piyasasındasınız ve ekmek parası peşindesiniz. Paranızı kaptırmamak istiyorsunuz. Bu yüzden şüpheci olmanız normal.

Ben uzunca bir süredir Bitci.com borsasını kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu aralar aşırı yoğun olmalarından ötürü para çekme, yatırma veya site içinde alım satım ile ilgili bir takım problem yaşamaları gayet normal.

Teknik bilgim çok azdır; fakat İnternet sitelerinin yoğunluğa dayanacak alt yapılarının olmaması sonucunda bazı sorunların çıkmasının normal olduğunu anlamak zor değil. Bu durum bitci.com değil dünya borsalarında bile yaşanabilen bir durum.

Ben şahsen adamların girişkenliğini hayranlıkla takip ediyorum. Sponsorlukları, reklamları... Gayet başarılı. Youtube canlı yayınlarında izlediğim kadarıyla çok uçlarda hissetmeyen, halktan kişiler olmaları da sempati uyandırıyor.

Bence.

sorunlar ve sıkıntılar yaşıyor, biz en ufak sıkıntısı olan kripto birimlere güvenmeyiz tavsiye etmeyiz.
gönül ister ki gerçekten güzel yerlere gelsin, daha ilk başlarda sıkıntılarla lanse edilen bir birim ileride büyük sorunların altından kalkamaz
bugün paribu platformu bile halen sorunlar yaşamakta
BTCTürk dünyada açılan ilk borsalardan, bunların bile sorunları varken milyarlar yatıranları şaşkınlıkla izlemekten başka bir şey yapamayız 🙂

Her şeye lap diye giren arkadaşlara sadece şu aşağıdaki videoyu bırakıyorum.
Sizede bol kazançlar umarım tedbiri elden bırakmaz güzel kar'lar ile ayrılırsınız.
bir müddet çıkacaktır illaki yüzbinlerce yatırımcı var Türkiye'de fomo'ya kapılan kapılana.

Ana param kalmadı içeride o yüzden rahatım. Ancak bir konuyu düzeltme gereği duyuyorum. Sorun yaşayan borsa. Her ne kadar adı bitcicoin olsa da kendi başına bir ağı temsil eden bir kripto para. Borsanın yaşadığı sorun, borsanın altyapısıyla alakalı. Bitcicoin ağında bir sorun bulunmuyor.

Kripto para sektöründe agresiflik önemlidir. Özellikle yatırımcılar için fiyat odaklı agresiflik bir projede aranan şeydir Justin Sun tron da bunu başarmıştı mesela. Cz BNB için aynı şeyi başarmıştı.

Amatörler mi dersen amatörler henüz derim bu sektör için. Ama bir amatör için çok ciddi şeyler başardılar. Kolay değil. Ancak şunu da belirtmek istiyorum bana bir yerli-milli kripto para fompsuna kapılmışız gibi geliyor. Daha ortada kanıtlanmış bir ağ performansı yokken şuan ilk 100 de.

İnşallah başarılı olurlar. Benim halihazırda elimde var. Bakalım. YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.729
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri