SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,00147529
aslında tam olarak bunu söylemek istedim.bana bir yerli-milli kripto para fompsuna kapılmışız gibi geliyor.
aslında tam olarak bunu söylemek istedim.bana bir yerli-milli kripto para fompsuna kapılmışız gibi geliyor.
Ben Binance'ta yaklaşık 1 hafta kilitli kaldığım zamanları hatırlıyorum hocam. Doğru düzgün bir açıklama yok, güncelleme devam ediyor filan sürekli oyalama... Adamların altyapısı kaldıramamıştı işte. Ekipleri sağlamdı i, paraları vardı, büyüdüler. BtcTürk de öyle, Paribu da öyle. Bitci veya yarın yeni açılacak başka bir borsa neden olmasın ki...bugün poloniex, binance, vb siteler milyonlar ağırlıyorlar.
binance'da 1-3 gün sürekli bu gibi durumlar yaşansa ne olur acaba ?
hocam tarafsız olalım lütfen.
insanlar belki sizin yorumunuzdan dolayı bu kripto birime yatırım yaptı diyelim.
1 ay sonra bu adamlar sağlam sıkıntılar yaşadı, o kadar insana ne diyeceksiniz 🙂
bence bu kadar kolay olmamalı. daha dün paribu yine iptal oldu.
bir paribu ile kıyaslayamazsınız bitciyi.
milyonluk yatırımlara girenler web sunucularında sıkıntı yaşamamalılar.
bunu avax içinde söylemiştim.
Bende blockchain.com'da 15 gün kaldığımı biliyorum hocam.Ben Binance'ta yaklaşık 1 hafta kilitli kaldığım zamanları hatırlıyorum hocam. Doğru düzgün bir açıklama yok, güncelleme devam ediyor filan sürekli oyalama... Adamların altyapısı kaldıramamıştı işte. Ekipleri sağlamdı i, paraları vardı, büyüdüler. BtcTürk de öyle, Paribu da öyle. Bitci veya yarın yeni açılacak başka bir borsa neden olmasın ki...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi vermiyorum ve ciddi anlamda tarafsız konuşuyorum. Bana ne ya. 🙂
Evet bundan bahsediyorum. 🙂 bunlar da gariplerim globale yeni açılıyorlar. Ben destek olmak gerektiğini vurgulamak istiyorum. AVAX ağ hatasında da böyle tavır almıştım ki bitci ağ hatası değil sadece yoğunluk yaşıyor o kadar. 🙂Bende blockchain.com'da 15 gün kaldığımı biliyorum hocam.
Poloniex 3 gün kapandı orada kaldım
Bitfinex haklendi @gkkrlmz yatırımından oldu
yanlız fark şu bu bahsettiklerimiz sektörün devleri 🙂
@sahinadm hocaya katılıyorum, zamanın devlerinin bile zamanında sırtı yamulmuşken globale yeni açılan bir borsa bir hayli yorulur, fakat bu demek olmuyorki ortadaki sorunları kulak arkası yapalım, tam tersine düzeltilmesi için çaba gösterirlermi onu izlemeliyiz, bu işte samimilermi yoksa değillermi?Evet bundan bahsediyorum. 🙂 bunlar da gariplerim globale yeni açılıyorlar. Ben destek olmak gerektiğini vurgulamak istiyorum. AVAX ağ hatasında da böyle tavır almıştım ki bitci ağ hatası değil sadece yoğunluk yaşıyor o kadar. 🙂
CEO açıklamasında altyapı mızı geliştiriyoruz demişti. Ve personel artırımına gidecekler. O şekilde yaparlarsa sorun olmaz gibi duruyor. Ama şu haliyle çok yolları var gibi.@sahinadm hocaya katılıyorum, zamanın devlerinin bile zamanında sırtı yamulmuşken globale yeni açılan bir borsa bir hayli yorulur, fakat bu demek olmuyorki ortadaki sorunları kulak arkası yapalım, tam tersine düzeltilmesi için çaba gösterirlermi onu izlemeliyiz, bu işte samimilermi yoksa değillermi?
Gelişime açık olmaları gerekiyor. Adam resmen iş ilanında bulundu. Ben de gelecekte iyi yerlerde olabileceğini düşünüyorum. Bence başarırlar. Başarsınlar! Başarmaları gerekiyor! Başarın!CEO açıklamasında altyapı mızı geliştiriyoruz demişti. Ve personel artırımına gidecekler. O şekilde yaparlarsa sorun olmaz gibi duruyor. Ama şu haliyle çok yolları var gibi.
teknik analiz yapma şansın var mı hocam ?Gelişime açık olmaları gerekiyor. Adam resmen iş ilanında bulundu. Ben de gelecekte iyi yerlerde olabileceğini düşünüyorum. Bence başarırlar. Başarsınlar! Başarmaları gerekiyor! Başarın!
Bencede hocam aynen, kesinlikle, katılıyorum.Gelişime açık olmaları gerekiyor. Adam resmen iş ilanında bulundu. Ben de gelecekte iyi yerlerde olabileceğini düşünüyorum. Bence başarırlar. Başarsınlar! Başarmaları gerekiyor! Başarın!