Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin 36.000 Doları Geçti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun hocam. Sonuçta kar elde ettiniz. Olası bir 40.000 dolar aşımı sonrasında illaki düzeltmeye girecektir. Düşükten alırsınız yine. 🙂
Aslında kendi çizdiğim grafiklere göre 40300 lere değmesini bekliyordum... 40300 üstü benim için farklı bir anlam taşıyor ve tüm grafiklerim scostik RSI üzerine... Çok ama çok güvendiğim ve beni %90 oranında yanıltmayan altcoin alım-satımlarındaki bir numaralı yol göstericim.

40300 üstü hiç beklemem alır yerine koyarım ama bu göstergeye kısa işlemlerimde yine de çok fazla güveniyorum.. Bakalım ne olacak.

Macd 100 üstü , StochRSI 100 den aşağıya burnunu çevirdi... Bitcoin için yanıldım mı bilmiyorum ama bu göstergeleri hangi altcoinde görsem elimde varsa aktif satarım, elimde yoksa ve bu göstergelere sahip bir vadeli işlem yapılan bir altcoinse short düşünmeden açarım..

Ekran Görüntüsü (1171).webp

Analist grafiklerine TradingWiev üzerinden bakabilirsiniz.. Ben kendi grafiklerimi de ya bu bahsettiğim yerden yada binance üzerinden, bildiğim kadarıyla ve kullandığım indikatörlere göre kendim oluşturuyorum.

37100 desteğinin altına sarkarak 36500 lere değdi.. (kırmızı çizgi)
37100 altına hacimli bir salınım daha yaparsa(37500 de bence çok kritik ) ve üzerine çıkmakta zorlanırsa bu piyasada paniğin babası yaşanır. nereye kadar, belki 34000-34200 civarına (mavi çizgi ) kadar..

40300 lere tekrar gidecekse StochRSI en azından biraz daha aşağıda olmalı, mesela 40-60 arası değerlerde. O zaman tekrar trene..
Bitcoin'de 25 binlerden buraya kadar geçen zamanda hiç bu kadar insanı bir şekilde karar vermeye zorlayan bir durum görmedim.

Kime göre bana ve amatör grafik denemelerime göre... 39174 ortalama ile 2017 den bugüne ne varsa çıktım, aldıklarımı yerine koymak için spekülasyon yapmış olmayayım : 😎 Kısaca pek dikkate almayın, zaten yatırım tavsiyesi hiç değil..

Fiyat şimdilik 39 binlere çok yakın, bakalım neler olacak, sabah ola hayrola... 🤔

Ekran Görüntüsü (1173)_LI.jpg

Forum istatistikleri

Konular
13.880
Kullanıcılar
6.960
Son üye
asilzade
Geri