Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin 40 Bin Doları Gördü

Merhaba arkadaşlar 30 bin seviyelerine düştükten sonra kan kırmızısı yaptığı tüm ekranımızı tekrardan ufak da olsa yeşillendirmeye başladı.

Bitcoin 30.000'e iğne attığı seviyeye tekrardan geri döndü. Altlarda özellikle Bitcoin iğnesinden hemen önce girenler için hala bir çoğunda kayıp var. Ama iğnenin ardından bugünkü sürece kadar toplayanların geneli için olumlu bir gün başlangıcı oldu.

@Teknik Analiz hocamızın yayınladığı konuda saatlik ve 4 saatlikte al sinyalleri biraz iç açıcıydı, günlüğü de yeşile boyarsak her şey daha iyiye dönebilir.

1622012877022.webp

Günlük grafiğin yeşile boyanması için birkaç gün daha hu seviyelerde dolanması gerekiyor ve günlük grafik tek başına yeterli olmayacak. Son yazımda günlük mum konuşur ama boş konuşur dedim. Bakın boş konuşuyor işte. Tıpkı Elon gibi. Güya madencilerle yenilenebilir enerji falan filan attı bir şeyler ortaya. Hani nerede? Düşüş trendi başladı bir kere. Yeterli doyuma ulaşmadan yükseliş mükseliş yok ki ben bu yükselişi ve ardından bir düşüşü geçenlerde haber verdim. Hadi bakalım. Elon mu yaman, melon mu görelim.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Aslında Elon Musk ın etkisinden sonra sanki Çin in böyle bir fırsatı kollafığını düşünüyorum. Domino etkisiyle düşüşün derinliği arttı bence. Amaçta buydu. Bundan sonrasını öngöremesem de ağırlıklı nakitteyim hala 🙂

aga ben zarar ın son noktasına geldım 60.000$ aldım 40 oldu lan bu nasıl ıs yaaa bıtcoın sana seslenıyorum lluften arttır 65 olsun barı

Forum istatistikleri

Konular
13.735
Kullanıcılar
6.905
Son üye
Taiga
Geri