Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin, (BTC) En Derin Düşüşlerinden Birini Yaşıyor!

Bitcoin, (BTC) En Derin Düşüşlerinden Birini Yaşıyor.jpg

Bitcoin, (BTC) En Derin Düşüşlerinden Birini Yaşıyor!​

Bitcoin Fiyatındaki gerilim seviyesi gün geçtikçe yükselmeye devam ederken yeni direnç bölgesi 36.000 Dolar seviyesinde belirlendi. Analistler kısa vadeli ayı dönemini işaret ediyor. Bitcoin (BTC), 35.000 altında ilerliyor ve henüz direnci kıramadı.

btc.PNG

Glassnode, Bitcoin fiyatının kasım ayı zirvesi ardından %50 oranı ile gerilediğini ve en derin düşüş olduğunu belirtti.

Bunlarla birlikte Glassnode, 2017 ile 2021 senesi başlarında yaşanan düzeltmelerin %20 ve %40 olduğunu bildirdi. Temmuz 2021’in Temmuz ayında yaşanan düzeltmede ise %54 oranında bir düşüş gerçekleşmişti.

1643023314885.png

Altcoin Sherpa: “Alt kısım muhtemelen buradan 30.000 dolara kadar. Burası, yüksek hacimli bir alan. 30.000 seviyesi, 2018'de görülen 6.000 dolar ile benzerlik taşıyor. Eğer bu seviye kırılırsa 'ışıklar söner’.”

Kripto korku ve hırs endeksi güncel olarak ‘Aşırı Korku’ bölgesinde. Ayrıca Kripto para piyasasının toplam değeri yaklaşık 1,6 Trilyon Dolar değerinde.

asa.PNG

Yatırım Tavsiyesi Değildir!

Bir süre yükseldikten sonra mart gibi tekrardan düşüş yaşayacağını düşünüyorum ben 2022 için çok bir yükselme beklemiyorum dünyada parasal anlamda sıkıntılı bir süreç var bir süre daha bu şekilde devam eder. Balinaların istediği de bu yönde galiba

Forum istatistikleri

Konular
14.130
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri