Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin Cash 3.000 Dolar Olacak

Fiyatı yükselen hiç bir şey tekrardan değer kaybetmez. Sadece anlık veya geçici süreli düşmeler olabilir . Uzun vadede aldığınız veya yaptığınız tüm yatırımlar size fazlasıyla geri gelecektir.

Biraz satoshi olarak vardı. Yükselse denilen o kadar çok coin birimi var ki. Bu tahminler ne kadar tutacak izleyip göreceğiz. Yatırım tavsiyesi değildir.
Evet yükselmesi beklenen en çok bence bitcoin ve ethereum daha karlilar arasindalar tahminimiz ise yükselişte olmasi su anki durum icin daha yukselebilir diye dusunuyorum coin birimleri fazla yatir icinde kolay oluyor gayet yükselmeleri insanlara fayda sağlar diye dusunuyorum bu yuklesmesi gereken coin bitcoin bence hem herkes sanaldan da olsa para kazanabiliyor bunlar sadece benim dusuncelerim yatırım tavsiyesi degildir.

Evet yükselmesi beklenen en çok bence bitcoin ve ethereum daha karlilar arasindalar tahminimiz ise yükselişte olmasi su anki durum icin daha yukselebilir diye dusunuyorum coin birimleri fazla yatir icinde kolay oluyor gayet yükselmeleri insanlara fayda sağlar diye dusunuyorum bu yuklesmesi gereken coin bitcoin bence hem herkes sanaldan da olsa para kazanabiliyor bunlar sadece benim dusuncelerim yatırım tavsiyesi degildir.
Cümleler içerisinde noktalama işaretlerine dikkat edersek, özellikle cümlelerin sonlarında mutlaka noktalama işareti kullanırsak daha açıklayıcı ve okunaklı yorumlar yazmış oluruz. Forum kurallarını okuyalım lütfen. 🙂

Keyifli forumlar.

Forum istatistikleri

Konular
14.121
Kullanıcılar
7.091
Son üye
dogukandd
Geri