Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Hocam insanlar kandırılmak istiyor bence piyasa kötüye gidecek diye tweet atsa bile insanlar yine alır bizi kandırıyor diye
Kendi stratejisi olmayanlar Elon gibilerini beslerler.

Bilmiyorlar ki Elon o 50.000 i senden benden kazanacak 😀
Bence bu düşüncede problem yok ama 5'i kazandığın sürece problem yok. 🙂 Yarın geç kalıp dumpa yakalandıklarında veya $1 olmasını bekleyip $0,01'e düştüğünde her şey kötü olacak. Umarım kârlarını alıp çıkıyorlardır. Ytd.

Doğrudur hocam ama yinede bu çöp olan coine girmeyi ve girilmesi tercih etmem.

Neyse konumuz dağılmasın hocam, Bitcoin anlık olarak 47150 dolar 4 Saatlik grafikte sat sinyali gelmiş durumda bakalım desteğe doğru yol alıcakmı yoksa önceki sat sinyali gibi hafif bir düzeltme yapıp 50bin dolar ve üstündeki diençlere doğru yolamı çıkıcak, zamanla göreceğiz.

Doğrudur hocam ama yinede bu çöp olan coine girmeyi ve girilmesi tercih etmem.

Neyse konumuz dağılmasın hocam, Bitcoin anlık olarak 47150 dolar 4 Saatlik grafikte sat sinyali gelmiş durumda bakalım desteğe doğru yol alıcakmı yoksa önceki sat sinyali gibi hafif bir düzeltme yapıp 50bin dolar ve üstündeki diençlere doğru yolamı çıkıcak, zamanla göreceğiz.
47.2 den çıktım ben düşerse o zaman düşünürüm artık yoksa kaçtı tren benim 😀

Forum istatistikleri

Konular
14.043
Kullanıcılar
7.014
Son üye
bugra1kucuk
Geri