Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Düşüş bir süre daha devam edecek gibi. Siz ne dersiniz arkadaşlar?
valla hocam ben inşallah diyorum, kimisi de inşallah çıkar diyor,
insanları birbirine düşürecek tarzda bir soru olmuş 😀

old lady fighting GIF

Bilmiyorum ama uzun zaman sonra portföyümün yarısından fazlasını nakit USD'ye çevirdim. Kısa vadede ne olur kestiremiyorum. 3-5 haftada sanki $80.000'e vuracak, altcoinler de BTC ile birlikte bir kez daha uçacak, sonra boğa piyasası sona ermeye yaklaşacakmış gibi hissediyorum. Sadece hissiyat. Yatırım tavsiyesi değildir.

Bilmiyorum ama uzun zaman sonra portföyümün yarısından fazlasını nakit USD'ye çevirdim. Kısa vadede ne olur kestiremiyorum. 3-5 haftada sanki $80.000'e vuracak, altcoinler de BTC ile birlikte bir kez daha uçacak, sonra boğa piyasası sona ermeye yaklaşacakmış gibi hissediyorum. Sadece hissiyat. Yatırım tavsiyesi değildir.
Altcoinlere güzel bir fırsat veriyor gibime geliyor benim de.
Daha düşmez gibi. Buralardan dönüp burnunu yukarı verecek diye düşünüyorum.
Ama 52640$ çok önemli artık. Bu haftayı en azında bu seviyede kapatmazsa 48'ler gelir.

Bitcoin yorumlarımıza buradan devam edelim.

Şu an yeniden yukarı yöneldi, sizce neler olur yeni haftada?

Yarın yani bu sabah 58000$ dolar ile uyanıcaz analizime göre böyle tabiki, en azından 58000 dolara değip yatay devam edebilir. Ytd.
58000 civarı tabii mümkün; fakat bunun için biraz daha beklemek gerekiyor. Şu an birkaç gündür belirttiğim 56 bin civarı ile uğraşıyor. Durum iyi şimdilik. YTD.

Bitcoin yükselmeyi başaramadığı gibi düşmeyi de başaramıyor. Şu an 55 bin civarlarında seyrederken bu günü en az 56500 civarında kapatması gerekiyor. Haftalık mumun son mumu yıksrı yönlü açılmazsa düşüler devam eder.

Günlük grafikte SAT pozisyonu devam ederken çok güvenmemek gerektiğini söylemiştim. Durum normal seyrinde şu an. Yükseliş için biraz daha düşüş lazım. Sizce ne olur? YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.675
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri