İnsanlar Elon Musk gibilerinin piyasayı manipüle ettiğini sanıyor haklılık payları var ama büyük ölçüde haksızlar, İnsanlar Elon Musk gibilerinin çok akıllı olduğunu sanıyorlar halbuki kendileri acemi ve dikkatsizler.
Bu adamların arkasında bir sürü analist ve Bilgi-Birikim var, satış sinyallerinde, özel grafiğimiz ne zamanki zayıflayıp Al sinyali vermeye kalksa Elon ve onun gibiler olumlu bir haber yada tweet atar ve piyasayı gereğinden önce harekete geçirir, aynı şekilde ne zaman grafik Sat sinyali vermek için zayıflasa, kötü bir haber yapılır ve gereğinden önce çok kısa bir süre önce düşüş yaptırılır.
Ben şahsen 60k dan 50k ya düşeceği zamanda adım gibi emindim o hareketin olacağına o hareketten sağ kurtuldum karlı çıktım, aynı şekilde en son hareket olan 58k dan 46k ya düşüşte yine adım gibi emindim oradanda desteklere emir koyarak yine karlı çıktım bu hareketler dakikalar içerisinde oldu ve ben karlı çıktım hamd olsun.
Şimdi bazı arkadaşlar diyecek neden bize haber vermedin arkadaşlar ben kimsenin riskini göze alamam, orda ters bir hareket olursa kendime derimi yanlış bildim ama ben bunun hesabını size ödeyemem, şimdi diyorum 36k düşüş olucak ardından 34k hatta onun ardından 29k bile mümkün şimdi riskini alan alsın.
Yatırım Tavsiyesi Değildir!