dogec
Hodler
- BNB
- 0,00000450
bitcoin şu anda kritik bir yerde umarım bu trend burda bitmez
BTC şuan şeker isteyen çocuk gibi ne yapacağı belirsiz . 50k Da tutunabilirse 70k zor değil gibi baya ümitlerle başladık ..bu konu ilk açıldığı zamanlarda Bitcoin yükselmez düşer diyordum.
sanırım 15K civarını görmez falan demiştim.
evet arkadaşlar bu ayın sonuna kadar 70'i tekrar test eder mi ?
@Vonzarovich @Teknik Analiz @KriptoLuis @Bonarous @Gknacr @gkkrlmz @Arsen Lüpen @Sena Yılmaz @KriptoDeniz @Hitasyurek
yılın son tahminleri gelsin
hatta yıl sonuna @Teknik Analiz bir konu daha açsın bunu kilitleyip ondan devam edelim.
bitcoinin flash yılını ben de 2023 olarak görüyorum hocam bakalım hangimiz bileceğiz 😀Enflasyon rakamları yükseliyor dünyada. Ancak, bunun kripto paralara etkisini azaltmak için sürekli bir çaba sarf ediliyor. SEC açıklamaları, Evergrande vs. Yine de, engel olamayacaklar. Sene sonunda 70 bini görür mü bilmiyorum ama 2022 kripto piyasası için flaş bir yıl olabilir. YTD.
hocam küresel krizin en büyük sebebi kripto para demek biraz yanlış olmaz mı malum covid ve pandemi daha büyük sarstı bencebence küresel krizin en büyük sebebi kripto para
işte bu yüzden dünya genelinde bir çok ülke kolları sıvayacak diye düşünüyorum
bunu ilk fark eden çin oldu bu yüzden önlemler aldı diye düşünüyorum.
2022 genel olarak kripto parada güzel bir yıl oldu bir çok insan güzel kazançlar elde ederken
kimisi ise 900 Derecede erimiş çeliğin içine balıklama daldı.
ben 70'i göreceğini düşünüyorum, bu ay sonuna kadar 70'i görmez ise 2022 durağan geçebilir.
bu söylediğin benim teorimi destekler nitelikte.hocam küresel krizin en büyük sebebi kripto para demek biraz yanlış olmaz mı malum covid ve pandemi daha büyük sarstı bence