Ysn199
Newbie
- BNB
- 0,00000000
İlk başlarda kripto ile ugrasilmaz diyordum tanıdığım birileri var ucuzdan alıp pahalıya sattı şuan vurdum ciktim hesabında 😀
İlk başlarda kripto ile ugrasilmaz diyordum tanıdığım birileri var ucuzdan alıp pahalıya sattı şuan vurdum ciktim hesabında 😀
Bence görür ama sadece bence 🙂Bakalım 2022 yıl sonunda fiyat ne olacak 100.000$ olacak mı veya olmayacak mı hep birlikte görücez 🙂
hocam sadece sizce olmasın olurda 2022 yılında 100k seviyelerini görmezse büyük bir ayı sezonundayız demektir ve bence buna kurumsallar olmakla birlikte kimse izin vermicektirBence görür ama sadece bence 🙂
100 bini görmesi şart 🙂hocam sadece sizce olmasın olurda 2022 yılında 100k seviyelerini görmezse büyük bir ayı sezonundayız demektir ve bence buna kurumsallar olmakla birlikte kimse izin vermicektir
100 bin çok sembolik. Bence görecek ama her sene en az bir kez ATH yapması yeterli bence. Ytd.100 bini görmesi şart 🙂
Bence görmeyebilir benim taminin 2022 yılı içerisinde 80binler civarı. Tabiki gönül isterki 100binide kırıp geçsin ama şu anda bana yapamıyacak gibi geliyor. İlerde şartlar değişirse yeniden bir tahmin sallarım.😉 YTD.Bakalım 2022 yıl sonunda fiyat ne olacak 100.000$ olacak mı veya olmayacak mı hep birlikte görücez 🙂
2021 yılı için 100-120 arası diyorduk. Olmadı. Hiç acımadılar, kıydılar bize hocam. 🙂Bence görmeyebilir benim taminin 2022 yılı içerisinde 80binler civarı. Tabiki gönül isterki 100binide kırıp geçsin ama şu anda bana yapamıyacak gibi geliyor. İlerde şartlar değişirse yeniden bir tahmin sallarım.😉 YTD.