Bazinga
Champion
- BNB
- 0,00073367
Tebrikler hocam 🙂 Wemix iyi projedir. 1-2 sebepten yavaş ama sağlam ilerliyorlar.Evet yüksek riskliler iyi oluyor. Senin sayende tanıştığım Wemix sayesinde 2 ye katladim yatirimimi mesela 🙂
Tebrikler hocam 🙂 Wemix iyi projedir. 1-2 sebepten yavaş ama sağlam ilerliyorlar.Evet yüksek riskliler iyi oluyor. Senin sayende tanıştığım Wemix sayesinde 2 ye katladim yatirimimi mesela 🙂
Tüm risklere rağmen pakette her zaman BTC de bulunmalı hocam. Sepeti güçlendirir.Tebrikler hocam 🙂 Wemix iyi projedir. 1-2 sebepten yavaş ama sağlam ilerliyorlar.
Güzel bir noktada güzel bir mudahale hocam. Eline sağlık.Bitcoin'e yeni günlük satış sinyali gelmek üzere. Fiyatlar biraz daha aşağıda seyredecek. 42 bin güçlü bir destek olduğu için direniyor; fakat gücü tükenmek üzere. Aşağıda 34800$ 32950$ ve 29321$ seviyelerine kadar yol var. En güçlüsü 34800$ bu seviyenin altına düşmemesi gerek ki düşse de kısa sürede toparlar. Yapamazsa en başa döneriz. Bahsettiğim 42 günlük bekleyişin olağan sürecini yaşıyoruz. 34800$ seviyesi henüz yukarı yönlü kırılmadı. Hatırlatayım. Bu hareketler sürecin bir parçası. Başarılar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu bitcoin 2m bulucaktir yani doviz cinsindende 65 bin dolari gecicektirMerhaba arkadaşlar. Bu açtığım konu özel bir konu olsun. Bu konu altına yapacağınız yorumlar Bitcoin'in hareket yönleri hakkındaki düşüncelerinizi barındırsın.
Aşağı veya yukarı yönlü her hareketi canlı olarak değerlendirebileceğimiz bu konuya fikir sahibi herkesi davet ediyorum. Haberlerinizi, grafiklerinizi, analizlerinizi, bilgilerinizi, al-sat sinyallerinizi... Aklınıza gelebilecek her türlü etkileşimi burada paylaşabilirsiniz. Lütfen fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Başarılar.
beklentimiz o yönde hocam.Bu bitcoin 2m bulucaktir yani doviz cinsindende 65 bin dolari gecicektir
Hocam ne yaptın ne 4-5 yılı o kadar sürmez sanmıyorumTabiki 4 5 yil tahmini devir yeni cag devri