- BNB
- 0,00118759
Bu sene ile geçtiğimiz yükseliş trendi sezonları arasında nasıl farklar görüyorsunuz arkdaşlar? Bitcoin odaklı soruyorum.
Yükselişler çok daha sert ve hızlı oluyor hocam.Bu sene ile geçtiğimiz yükseliş trendi sezonları arasında nasıl farklar görüyorsunuz arkdaşlar? Bitcoin odaklı soruyorum.
Yükselişler çok daha sert ve hızlı oluyor hocam.
Bence bir fomo söz konusu şuan. Bir duzeltme bekliyorum YTDATH'ye de erken yaklaşmadı mı sence de hocam? Yoksa bana mı öyle geliyor? Şu an grafiğe bakamıyorum?
61779 beklediğimiz bir seviyeydi... Burası tamam. Fomo yok şimdilik. Buradan düzeltme gelir. Diyelim ki gelmedi, ileride 64896 var. Orası iyi bir yer dinlenmek için.61 bini geçti. Çok değişik mevzular oluyor gibi geliyor da bakalim
Yine 12'den vurulmuş bir analiz.61779 beklediğimiz bir seviyeydi... Burası tamam. Fomo yok şimdilik. Buradan düzeltme gelir. Diyelim ki gelmedi, ileride 64896 var. Orası iyi bir yer dinlenmek için.
Ama bu süreçte bir sürü long şort pozisyonları patlattılarYine 12'den vurulmuş bir analiz.
👏
Vadeli işlem açmayın. Asla.Ama bu süreçte bir sürü long şort pozisyonları patlattılar