Neler yeni

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Hocam peki piyasadan ne zaman çıkılmalı ? Kademeli çıkmak doğru bir hamle gibi gözüküyor. Ama mesela son satışlar ne zaman olmalı ? Birçok kişi Nisan-Mayıs en geç Haziran diyor.

YTD.
Geçmiş dönemlerle kıyaslanırsa evet haklılar hocam. Hazirana kadar bir şey yaptın yaptın, yapmadın 4 sene sonraya kaldın.

Genel görüş bu. Kabul gören görüş de bu.

Benim merak ettiğim, yükseliş son bulduktan sonra en fazla ne kadar düşeceği, 50k nın altına inmeyeceği kanısı var,

Yükselişin 120k larda olduğunu varsayarsak ve önceki 4 yıllık peryodla değerlendirirsek, 25-27k ları bir şekilde görecek demektir,

İnsan mahsur kalacağı yerde görebileceği en ağır psikolojik işkenceyide bilmeli! 😁

Benim merak ettiğim, yükseliş son bulduktan sonra en fazla ne kadar düşeceği, 50k nın altına inmeyeceği kanısı var,

Yükselişin 120k larda olduğunu varsayarsak ve önceki 4 yıllık peryodla değerlendirirsek, 25-27k ları bir şekilde görecek demektir,

İnsan mahsur kalacağı yerde görebileceği en ağır psikolojik işkenceyide bilmeli! 😁
Ufak ufak toplanacak zamanlari şimdiden hesap ediyorsunuz bakıyorum 🙂

Oraları düşünme hocam şimdi. Psikolojine yazık etme. 😂

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri