Neler yeni

Bitcoin Teknik Analiz 21.02.2020

Kendi psikolojimden piyasanın psikolojisini anlamaya çalışıyorum. Kuantum dolanıklığı.
Ve biliyordum şu aralar düşüş geleceğini. Hissediyordum yani. Ancak yine de bekledim. Düşük fiyattan tekrar alım yapmak için satmam gerektiğini hissediyordum ama yine es geçtim. Bir daha ki sefere deneyeceğim bunu. Bir çeşit ku*ma*r mı oluyor şimdi bu? Ya tutarsa mı yoksa mantıklı bir tarafı var mı? 🤔
Aynen hocam bende düşük fiyattan alıyım dedim fakat almadım nedeni ise daha fazla düşer diye, aç gözlülükmü desem, tecrübesizlikmi desem çıkartamadım çoğu zaman 2si bir arada da olsa bu seferki öyle değildi sanki, ama daha fazla düşüş yaşanacağına hala eminim, işte piyasa kimisi düşsün diye dua eder kimisi yükselsin diye..

Düşüş durdu gibi. Yani ufak dalgalanmalar olur ama 50.000 doların altına inmeyeceğini düşünüyorum. Hatta 51.000- 54.000 arası seyredecek sanki çıkış yapmadan önce. Olabilir mi acaba?
Bu soruyu bende çok merak ediyorum ama 4 saatlik grafikte sat sinyali yeni gelmiş, bana kalırsa biraz daha düşücek yada ben öyle istiyorumdur 🙂, ayrıca mumlara bakacak olursam yükselecek gibi bu yüzden şuan çıkmazdayım.
Bu konuda @sahinadm hocam müsait olursa bizi aydınlatır.

Piyasa düne göre %10 düşüş gösterdi. Bu beklenen bir gelişmeydi bence, $51.000 de görülebilir. Hep dediğim gibi asıl düzeltmeyi $60.500 - $61.000 sınırında bekliyorum ona da muhtemelen 10 gün falan var. Oradan $45.000'lere çekilip oradan toplayanlarla tekrar $60.000'e yürüyebilir. Şefe göre 2 ay sonra bugün yaşananlar bugün satış yapıp çıkanlar hariç kimse tarafından hatırlanmayacak. Ytd.

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri