Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin Tepki Yükselişi Kapıda Mı? 54.000$ ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BTC

Investor
3 gün önce EMA 55`i kıran bitcoin olumsuza döndü ve o günden beri hala daha olumsuz. Şuanda hem önceki kırdığı alçalan trendi zorluyor hem de bitcoin için kader noktası olan ve gerçekten büyük bir ortalama olan EMA 100`de adeta direniyor! Şaka gibi gelecek ama en son bu ortalamaya 10 bin dolardayken düşmüştü ve sert bir tepki almıştı.

Bitcoinin tarihine baktığımızda bitcoin her zaman ilk seferinde 100 günlük ortalamaya düştüğünde tepki yükselişi yaşıyor. Tabi bazı istisnalar arada çıkabiliyor bunları işimize katmaya gerek yok. Bitcoin ema 100`e iğnelerini atıyor ve kapanışını üstünde yapıyor. 49400 dolar seviyesi altında kesinlikle kapanış yapmamalı. Bu gerçekten bitcoin için büyük bir sorun oluşturur.

Bitcoin bu seviyeye düşmüşken ve üstünde kalmışken tekrar retest amaçlı ema 55`e çıkacağını düşünüyorum. Şuan 54500 dolar civarında seyrediyor. Eğer çıkarsa altcoinlerde de güzel hareketler görebiliriz. Ama şunu unutmayın eğer ema 100 altında kapanış yaparsa sıkıntı büyük ve bu dediğimiz tepki yükselişi o zaman hayal olabilir!

Bitcoin iki farklı yerden desteğini aldı belirtilen yerler altında kapanış yapmadıkça tepki yükselişi ihtimalle her daim devam ediyor. Saatlik, 4 saatlik kapanışlar yerine günlük kapanışları takip etmeyi unutmayın.

Burada bahsettiklerim yatırım tavsiyesi değildir! Kendi analizini kendiniz yapıp alım satım işlemi gerçekleştirin.

Ortalamaların şuanki seviyelerini çizgi ile gösterdim sağ tarafta mavi ile olan sayı ema 100`ün seviyesidir. Yeşil olan ise ema 55`in sayısıdır.

Bu arada RSI göreceli güç endeksi de 32 seviyesine düşmüş durumda.

CRpddufm

Ufak bir toparlanma var. Bu gece biraz daha düşüş olacak ama yarın gün içinde daha güzel seviyeler geliyor. Yarın gece 3'e kadar olan zamanını yukarıda geçirirse haftalık düşüş trendi başlamadan biter. Yön yukarı yönelir. Bunu yapamazsa birkaç hafta da daha aşağılarda devam edecek.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Yarın yukarıda kalması gereken seviyeler nereler peki, 52.000 dolar üzeri mi?
49500 dolar civarı olacaktır hocam. Ancak ben günlük kapanışlardan bahsediyorum. Saatlikte değişkenlik gösterebilir. Şahsen ben 49 binden aldım ve ema 100 altında kapanış yaparsa stoplayacağım. (Tradingview üzerinden üstel hareketli ortalama indikatörünü açıp uzunluk 100 yaparak takip edilebilir.) Sadece kendi yapacağımı söylüyorum lütfen yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın. Herkes kendi kararından sorumludur.

Yarın yukarıda kalması gereken seviyeler nereler peki, 52.000 dolar üzeri mi?
En az 52880$ üzerinde bu haftaki mumu kapatması lazım. Ancak bu şartlar düşüş meyilli olmaktan çıkıp yatay seyre geçebilir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Hafta kapanışları çok çabuk gelir oldu. Bir önceki haftalarda gün içerinde kendi sepetimi kontrol eder ufak al satlar yapardım şu son 1 hafta 10 günde bi isteksizlik geldi takip açısından. Yarın olacak kapanış umarım bizim beklediğimiz gibi gerçekleşir. YTD.

Bir iki defa düştü diye üzüntüye kapılıyor millet bu aralar bitcoine gösterilen ilgi yüzünden devlet tarafından bir algı operasyonu yapıldı diye düşünüyorum insanların gözünü korkutmak için gelecekte 100 bin doları göreceğine inanıyorum

bitcoin almak bence şu an iyi değil çünkü ne zaman inip çıkacağı belli olmadığından dolayı çok zarara girebilirsin bu senin şansına kalmış bu konu hakkında pek fazla bir bilgim yok sadece bi tahmin gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.940
Kullanıcılar
6.973
Son üye
ars
Geri